Ο Jeff Grubb μίλησε για το Fallout: New Vegas 2.Ο δημοσιογράφος Jeff Grubb επέστρεψε για να μιλήσει για φήμες σχετικά με την ανάπτυξη του Fallout: New Vegas 2 από την Obsidian Entertainment, προσθέτοντας μια λογική που σχετίζεται με τη διαχείριση ολόκληρου του franchise από τη Microsoft.

Όπως ίσως θυμάστε, πριν από λίγες ημέρες ο Grubb είπε ότι η Obsidian και η Microsoft μιλούν για το Fallout: New Vegas 2 και μετά την ομιλία του ορισμένες πηγές επανέλαβαν ότι υπάρχει πράγματι μια συζήτηση σε εξέλιξη.

Το κεντρικό σημείο της ομιλίας, ωστόσο, θα ήταν ένα άλλο: η MS σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την πνευματική ιδιοκτησία του Fallout και να την κρατήσει ενεργή έτσι ώστε μην περάσουν δέκα χρόνια μεταξύ της κυκλοφορίας ενός παιχνιδιού και ενός άλλου.

Για το λόγο αυτό σκέφτονται να αναθέσουνε την ενδεχόμενη υλοποίηση του New Vegas 2 στην Obsidian Entertainment αλλά υπάρχουν επίσης φήμες σχετικά με τη δυνατότητα παραγγελίας ενός κεφαλαίου στην InXile Entertainment.

Κατά μία έννοια σύμφωνα με τον Jeff Grubb αυτή τη στιγμή όλες οι υποθέσεις είναι στο τραπέζι και είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για συγκεκριμένα έργα, αλλά ένα πράγμα είναι σαφές: η Microsoft έχει κάθε πρόθεση να επαναφέρει το εμπορικό σήμα Fallout και να το καταστήσει έναν από τους πυλώνες της.

37 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png