Ο Jim Ryan απαντάει: Η προσφορά της Ms για το Call of Duty ήταν "ανεπαρκής σε πολλά επίπεδα"


Το IP του "Call of Duty" και η συμφωνία εάν θα είναι αποκλειστικό εξελίσσεται σε τηλεοπτικό σίριαλ! Να Θυμηθείτε ότι την περασμένη εβδομάδα, ο αρχηγός του Xbox, Phil Spencer, έστειλε επιστολή στον CEO του Playstation, Jim Ryan όπου ανάφερε ότι το παιχνίδι της Activision θα κυκλοφορεί στην κονσόλα της Sony για "αρκετά χρόνια".

Σε μια δήλωση που δόθηκε στο GamesIndustry.biz, ο Ryan λέει ότι η προσφορά ήταν "ανεπαρκής από πολλές απόψεις". Ο εκπρόσωπος του PlayStation διαφώνησε με τον Phil Spencer και φαίνεται να είναι αρκετά ενοχλημένος με αυτήν την πρόταση.

Η Sony προσπαθεί να καθυστερήσει την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft νωρίτερα φέτος η οποία εξακολουθεί να εκκρεμεί η έγκριση από τους περιφερειακούς φορείς ανταγωνισμού.

Την περασμένη εβδομάδα, το Xbox αποκάλυψε ότι είχε "υπογράψει συμφωνία με τη Sony για να εξασφαλίσει το Call of Duty στο PlayStation, με ισοτιμία χαρακτηριστικών και περιεχομένου, για τουλάχιστον μερικά ακόμη χρόνια" εκτός από το υπάρχον συμβόλαιο της Sony με την Activision. Το Xbox είπε ότι αυτή η προσφορά "ξεπερνά κατά πολύ τις τυπικές συμφωνίες της βιομηχανίας των videogames".


Αλλά δεν είναι όλα ρόδινα καθώς ο Jim Ryan λέει ότι μια τέτοια προσφορά θα επηρεάσει δραματικά τους παίκτες του Playstation. Παρακάτω είναι τα λόγια του:

"Δεν είχα σκοπό να σχολιάσω αυτό που κατάλαβα ότι ήταν μια ιδιωτική επιχειρηματική συζήτηση, αλλά αισθάνομαι την ανάγκη να ξεκαθαρίσω τα πράγματα επειδή ο Phil Spencer το έφερε στο δημόσιο φόρουμ" δήλωσε ο Ryan.

"Η Microsoft πρόσφερε το Call of Duty να παραμείνει στο PlayStation για τρία χρόνια μετά τη λήξη της τρέχουσας συμφωνίας μεταξύ της Activision και της Sony. Μετά από σχεδόν 20 χρόνια Call of Duty στο PlayStation η πρότασή τους ήταν ανεπαρκής σε πολλά επίπεδα και δεν έλαβε υπόψη τον αντίκτυπο στους παίκτες μας. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι παίκτες του PlayStation θα συνεχίσουν να έχουν την υψηλότερη ποιότητα εμπειρίας Call of Duty και η πρόταση της Microsoft υπονομεύει αυτή την αρχή."

Η τρέχουσα συμφωνία μεταξύ της Sony και της Activision Blizzard για το Call of Duty πιστεύεται ότι θα καλύπτει τις επόμενες τρεις κυκλοφορίες, συμπεριλαμβανομένου του φετινού Call of Duty: Modern Warfare 2.

83 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png