Ο Jim Ryan πιστεύει ότι τα παιχνίδια ως υπηρεσία είναι το μέλλον του κλάδου και όχι το Gamepass.Προχθές η Sony ανακοίνωσε το PlayStation Plus το οποίο στο μέλλον θα είναι προσβάσιμο σε τρία επίπεδα. Πιστεύουμε ότι αυτός ο επανασχεδιασμός είναι ένα τέχνασμα σε μια προσπάθεια να "¨φτάσει" το Xbox Game Pass ή ακόμη και να ξεπεράσει τη δημοφιλή υπηρεσία όπως προτείνει το αφεντικό της Sony Interactive Entertainment Jim Ryan σε μια συνέντευξη στο Gamesindustry.biz, που δημοσιεύθηκε χθες. Ο επικεφαλής του PlayStation δεν πιστεύει ότι οι συνδρομές θα έχουν τον ίδιο αντίκτυπο στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών όπως έχουμε δει με τη μουσική και τις ταινίες, όπου είναι η κυρίαρχη μορφή διανομής.


Ο αριθμός των συνδρομητών μας στο PlayStation Plus έχει αυξηθεί από μηδέν το 2010 σε 48 εκατομμύρια τώρα. Και προβλέπουμε για τις υπηρεσίες μας, ότι θα δούμε ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη για τον συνδρομητή . Στην μέση είναι τα παιχνίδια και είναι τόσο διαφορετικά από τη μουσική και τη ψυχαγωγία και δεν νομίζω ότι θα το δούμε να φτάνει στα επίπεδα που βλέπουμε με το Spotify και το Netflix",

λέει ο Jim Ryan.


Αντί αυτού ο Jim Ryan εκτιμά ότι τα παιχνίδια ως υπηρεσία (GaaS) θα οδηγήσουν στο μέλλον την ανάπτυξη στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών. Τα διαδικτυακά παιχνίδια με συνεχείς ενημερώσεις περιεχομένου και κίνητρα για μικροσυναλλαγές έχουν γίνει μεγαλύτερο μέρος της στρατηγικής της Sony, όπως έδειξε η εξαγορά της Bungie για 3,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Sony είχε ισχυριστεί ότι θα επικεντρωθεί σε single player παιχνίδια στο παρελθόν και έχει επικρίνει στο παρελθόν ακόμη και το μοντέλο των παιχνιδιών ως υπηρεσία (GaaS) . Λοιπόν, τώρα αποφάσισαν να στοιχηματίσουν σε αυτό και να αγοράσουν στούντιο που επικεντρώνονται σε αυτό το είδος παιχνιδιού.

Αυτό το φαινόμενο του τζόγου ως υπηρεσία... που έχει κάνει τεράστια ανάπτυξη στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών τα τελευταία δέκα χρόνια. Νομίζω ότι η τάση της υπηρεσίας θα συνεχιστεί και αν αναζητήσετε ένα μοντέλο στην κατηγορία ψυχαγωγίας μας που υποστηρίζει συνεχή δέσμευση για μεγάλο χρονικό διάστημα, τα παιχνίδια ως υπηρεσία ταιριάζουν καλύτερα παρά μια συνδρομητική υπηρεσία

εξηγεί ο Jim Ryan.

Τελικά ο επικεφαλής του Playstation θα πρέπει να αποφασίσει τη δρόμο θα ακολουθήσει και να το αναφέρει στο ευρύ κοινό της πλατφόρμας.

105 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png