Ο Phil Spencer βρίσκεται στην Ιαπωνία και συναντήθηκε τον Hideo KojimaΔεν ήμασταν σίγουροι, αφού δεν υπήρχε προηγούμενη επιβεβαίωση του ταξιδιού του, αλλά σε αυτό το tweet που έγραψε χθες ο Phil Spencer, φαινόταν να επιβεβαιώνει ότι ήταν στο ίδιο το Tokyo Game Show επισκεπτόμενος όλα τα τμήματα του και μάλιστα απολάμβανε να παίξει μερικά των παιχνιδιών που παρουσιάζονται. εκεί. Αυτό που δεν φανταζόμασταν είναι ότι εκμεταλλευόμενος την επίσκεψή του, θα πήγαινε κατευθείαν να δει τον Hideo Kojima, στο σπίτι του. Και όταν λέμε «το σπίτι του», εννοούμε την Kojima Productions, γιατί πριν από λίγες ώρες ο ίδιος ο Hideo Kojima από τον επίσημο λογαριασμό του μας έδειξε αυτές τις φωτογραφίες στο στούντιο του στις οποίες εμφανίζονται αρκετά γνωστά πρόσωπα, όπως ο Phil Spencer και η ίδια η Sarah Bond. , και οι δύο ενεργοί σε κάτι που φαίνεται να είναι μια τεράστια συμφωνία μεταξύ Xbox και Kojima Productions.


Αν και θα μπορούσαμε να το αντιμετωπίσουμε ως μια ακόμη σημαντική είδηση, δεν μπορούμε να αμφιβάλλουμε ότι, ίσως είναι μια από αυτές τις φωτογραφίες που θα διαρκέσουν για πάντα ότι το Xbox ανέκτησε την εμπιστοσύνη όχι μόνο της ιαπωνικής αγοράς, αλλά και του Hideo Kojima.

Ακριβώς χθες, η Kojima Productions μοιράστηκε ένα teaser του επόμενου τίτλου της, αν και με περισσότερα άγνωστα από οτιδήποτε άλλο, αφού είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς τίποτα. Αλλά μπορούμε να διακινδυνεύσουμε να αναρωτηθούμε αν είναι το επιβεβαιωμένο αποκλειστικό έργο για το Xbox, μετά τη σημαντική προσθήκη που κανείς δεν περίμενε: την άφιξη του Death Stranding στο PC Game Pass.
24 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png