Ο Phil Spencer "εκμεταλλεύεται τη διαφάνεια" που διαθέτει το Xbox με τη βάση των θαυμαστών του.Το Xbox βρίσκεται σε μια πολύ ανοιχτή συζήτηση με την κοινότητά του ειδικά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Όχι μόνο οι μεγάλοι λογαριασμοί κοινωνικών μέσων, όπως το Xbox Game Pass, είναι συνήθως ενεργοί και έτοιμοι για ένα ή δύο γρήγορα λογοπαίγνια αλλά και ένα μεγάλο μέρος της ομάδας του Xbox είναι πολύ ανοιχτό και προσιτό.

Το αφεντικό του Xbox Phil Spencer λέει ότι η προσέγγιση είναι μέρος της κουλτούρας του xbox, όπου ένα μεγάλο μέρος της ομάδας είναι ενεργοί χρήστες Xbox και οι ίδιοι θέλουν τα πράγματα να αλλάξουν και να βελτιωθούν. Λέει ότι η διαφάνεια που έχει το xbox με τους οπαδούς του είναι το κλειδί.


Είναι σίγουρα μέρος της κουλτούρας μας εδώ. Νομίζω ότι πρέπει να το εξισορροπήσουμε αυτό, επειδή πολλοί από εμάς είμαστε οπαδοί και ενεργοί χρήστες του δικού μας προϊόντος και έχουμε τη δική μας άποψη για το τι πρέπει να γίνει ή ποιο θα πρέπει να είναι το επόμενο χαρακτηριστικό μας . Είναι σημαντικό να μην γίνει απλώς ένα προϊόν για εμάς αλλά νά είναι ένα προϊόν για τους ανθρώπους που είναι εκεί αγοράζοντας τα παιχνίδια, αγοράζοντας την πλατφόρμα, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες.
Για μένα δεν θα το ήθελα με άλλο τρόπο. Μου αρέσει πολύ, ακόμη και σε δύσκολους καιρούς, μου αρέσει πραγματικά το είδος της διαφάνειας που έχουμε με την κοινότητα.

Τα σχόλια έρχονται ως μέρος μιας γρήγορης συνομιλίας που είχε ο Phil στο Xboxera, όπου το αφεντικό του Xbox μίλησε επίσης για τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια όπως το State of Decay 3 και το Starfield αλλά και τι αγωνίζεται να χτίσει το Xbox τα επόμενα χρόνια.


Μας αρέσει επίσης ο τρόπος με το οποίο ανοίγετε το Xbox με τους οπαδούς του. Όπως λέει ο Phil στο podcast, δεν κάνουν πάντα τα πράγματα σωστά, αλλά τα στελέχη είναι συνήθως ανοιχτά στο να σπάσουν τα εμπόδια και να μιλήσουν για τα πάντα σχετικά με το Xbox με τους οπαδούς.

155 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png