Ο Phil Spencer επιμένει και πάλι στη σημασία των φυσικών εκδόσεων.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η υπηρεσία Xbox Game Pass είναι ένα από τα σημαντικότερους ατού της κονσόλας της Microsoft, ειδικά αν μιλάμε για την Ultimate έκδοσή της. Το τελευταίο περιλαμβάνει Xbox Game Pass, Gold και αποκλειστικά προνόμια που ανανεώνονται κατά καιρούς.

Παρά το γεγονός ότι αυτή η συνδρομητική υπηρεσία φέρνει πολλά έσοδα στην Microsoft και καθιστώντας σαφές ότι είναι κερδοφόρα ο Phil Spencer διευκρίνισε και διαβεβαίωσε ότι το Xbox δεν είναι μόνο Xbox Game Pass αλλά και ότι βασίζεται στην ποικιλία των επιχειρηματικών μοντέλων .

Αν και το Xbox Game Pass είναι ίσως το πιο συναρπαστικό πράγμα για το Xbox αλλά ο Phil δεν θέλει να σταματήσει εκεί. Έτσι αν είστε από εκείνους τους ανθρώπους που λατρεύουν τις φυσικές εκδόσεις και τους αρέσει να τα συλλέγουν φαίνεται ότι όσο υπάρχει ο σημερινός επικεφαλής του Xbox αυτός ο τρόπος απόκτησης παιχνιδιών δεν θα εξαφανιστεί . Τουλάχιστον στο Xbox.

Για εμάς στο Xbox δεν υπάρχει κανένα μοντέλο που να πιστεύουμε ότι θα κερδίσει. Μερικές φορές οι προγραμματιστές μου λένε ότι αν δεν είναι στην υπηρεσία δεν είναι πλέον βιώσιμοι στο Xbox. Και αυτό δεν είναι η αλήθεια.

Όπως μπορείτε να δείτε φαίνεται ότι ο Phil Spencer θέλει να δώσει αρκετές επιλογές σε χρήστες και προγραμματιστές κάτι που είναι αναμφίβολα ένα μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς.


93 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png