Ο Phil Spencer θέλει οι παίκτες να αντιμετωπίζουν τους προγραμματιστές με αξιοπρέπεια και σεβασμό.Ο Phil Spencer έστειλε ένα μήνυμα σε όλους τους παίκτες αμέσως μόλις έλαβε το αναγνωρισμένο Lifetime Achievement Βραβείο στα DICE Awards 2022, ζητώντας τους να σεβαστούν τους προγραμματιστές.

Αμέσως μετά την τελετή απονομής ο Spencer βρέθηκε με την Kat Bailey του IGN, η οποία του έκανε μερικές ερωτήσεις σχετικά με την καριέρα του μέχρι στιγμής και τα σχέδιά του για το μέλλον.

"Το πρώτο πράγμα που θα ήθελα να πω είναι να συνεχίσετε να παίζετε και να κάνετε τη φωνή σας να ακούγεται, προσπαθήστε να κατανοήσετε τη δύναμη της δημιουργικότητας και της κοινότητας", δήλωσε ο CEO της Microsoft Gaming απευθυνόμενος σε όλους τους χρήστες.

"Το άλλο πράγμα είναι ότι σεβόμαστε τους προγραμματιστές. Νομίζω ότι συμβαίνει συχνά οι δημιουργίες να χρησιμοποιούνται ως όπλα σε μια μάχη μεταξύ διαφορετικών πλατφορμών."

"Ωστόσο, όταν βλέπω κάποιον αρκετά γενναίο για να δημιουργήσει κάτι θα έλεγα ότι πρέπει απλά να γιορτάσουμε το γεγονός ότι μπορούμε να βασιστούμε σε τόσα πολλά παιχνίδια που γίνονται από τόσους πολλούς προγραμματιστές - ένα θεμέλιο για το μέλλον αυτής της βιομηχανίας."


Αυτές ήταν οι λέξεις-κλειδιά του Spencer και σίγουρα συμφωνούμε μαζί του. Το αφεντικό του Xbox έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι "περιφρονεί" την τοξικότητα του Console war οπότε τα σχόλιά του δεν αποτελούν έκπληξη.

5 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png