Ο Phil Spencer προσφέρει μια κλεφτή ματιά στο τι θα φέρει το Xbox στο Tokyo Game Show 2022.


Το Tokyo Game Show 2022 είναι η πιο σημαντική έκθεση βιντεοπαιχνιδιών στην Ιαπωνία, όπου πρόκειται να ξεκινήσει και θα το κάνει με έναν εξαιρετικό καλεσμένο, που δεν είναι άλλος από τη Microsoft. Τώρα, υπό αυτή την έννοια, ο Phil Spencer προσφέρει μια προεπισκόπηση του τι θα προσφέρει το Xbox στο Tokyo Game Show 2022. Το έκανε με μια δήλωση μέσω του ιστότοπου της βορειοαμερικανικής εταιρείας και αυτό στη συνέχεια επαναλήφθηκε από τον ιαπωνικό λογαριασμό Xbox στο Twitter.
"Θα γιορτάσουμε μαζί με τους παίκτες και τους οραματιστές παίκτες από όλη την περιοχή. Θα μπορέσετε να δείτε μερικά από τα επερχόμενα παιχνίδια πρώτου και τρίτου μέρους που ελπίζω ότι οι παίκτες θα λατρέψουν εδώ στην Ιαπωνία και σε όλο τον κόσμο" δήλωσε ο Spencer τις ώρες πριν από τη διάσκεψη Xbox στο Τόκιο. Game Show 2022.

Όπως μπορείτε να δείτε, ο επικεφαλής του Xbox δεν μοιράστηκε συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το τι θα δούμε και τι όχι, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα έχουμε μόνο συνεργασίες με τρίτες εταιρείες, αλλά ότι το αρχικό τμήμα στούντιο της Microsoft θα έχει επίσης παρουσία στην έκθεση .

Το μόνο ιαπωνικό στούντιο που ανήκει στις τάξεις των Xbox Game Studios είναι το Tango Gameworks , υπεύθυνο για το The Evil Within 1 and 2 και το GhostWire: Tokyo αλλά ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί το Xbox να μας εκπλήξει. Μία από τις πιο αναμενόμενες ιαπωνικές ειδήσεις από τους θαυμαστές του Xbox είναι η άφιξη του Persona 5 Royal στο Game Pass, το οποίο θα έρθει τον Οκτώβριο.118 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png