Ο Phil Spencer του Xbox αποκλείει την αύξηση της τιμής: "Δεν θα ήταν δίκαιο για τους καταναλωτές"Ο Phil Spencer επαναλαμβάνει ότι δεν πρόκειται να ανεβάσει τις τιμές των κονσολών σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο CNBC. Ο λόγος αυτής της συνέντευξης ήταν η ανασκόπηση της τρέχουσας κατάστασης στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών και των πρόσφατων ειδήσεων σχετικά με την εξαγορά της Activision από τη Microsoft. Ο Phil ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλουν να ανεβάσουν την τιμή σε μια οικονομική συγκυρία στην οποία οι καταναλωτές περνούν χειρότερο στάδιο λόγω της αύξησης των τιμών άλλων βασικών αγαθών όπως το ρεύμα ή η βενζίνη.

Σε αυτό το σημείο, το Xbox δεν σκοπεύει να ανεβάσει τις τιμές των κονσολών παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε μια εποχή που ο πληθωρισμός έχει αυξηθεί πολύ τους τελευταίους μήνες. Εκτός από την επισήμανση της θέσης της Microsoft σχετικά με την τιμή των κονσολών, η συνέντευξη με το CNBC έχει χρησιμεύσει για την ανασκόπηση άλλων καυτών θεμάτων στον τρέχοντα κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών. Τις τελευταίες εβδομάδες, η διαμάχη γύρω από την αποκλειστικότητα του έπος του Call of Duty τροφοδότησε τη διαμάχη μεταξύ Xbox και PlayStation, με διασταυρωμένα μηνύματα μεταξύ των ηγετών τους να εξηγούν τις θέσεις τους.


Τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό ότι η έρευνα για την αγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft θα αντιμετωπίσει μια δεύτερη φάση που θα μελετήσει την υπόθεση σε βάθος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλές ρυθμιστικές αρχές έχουν κάποιες ανησυχίες για το μέλλον της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών μετά από αυτήν την εξαγορά. Ο Phil Spencer έδειχνε πάντα την πρόθεση να φέρει τα βιντεοπαιχνίδια σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και πρόσφερε στην ίδια τη Sony περισσότερα χρόνια παρουσίας του Call of Duty στις κονσόλες της.Από την άλλη πλευρά, ο Phil Spencer επιβεβαίωσε ότι οι εξαγορές δεν θα τελειώσουν μόλις οριστικοποιηθεί η αγορά της Activision Blizzard, καθώς σκοπεύουν να συνεχίσουν να προσθέτουν ποιοτικά στούντιο στο χαρτοφυλάκιό τους για να προσφέρουν υψηλότερο ποσοστό κυκλοφορίας στην υπηρεσία Xbox τους. GamePass. Είναι σαφές ότι αγορές όπως αυτές της Activision Blizzard είναι δύσκολο να επαναληφθούν, ακόμη περισσότερο με τη διαμάχη που έχει δημιουργηθεί, αλλά μπορείτε να συνεχίσετε να στοιχηματίζετε σε μικρότερα στούντιο που συνεχίζουν να προσθέτουν ποικιλομορφία στον κατάλογο του Xbox.


25 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png