Ο Satya Nadella για Xbox Cloud Gaming: Το Fortnite είναι μόνο η αρχήΗ άφιξη του Fortnite στο Xbox Cloud Gaming είναι μόνο ένα βήμα για τη Microsoft. Η εταιρεία είναι πολύ ξεκάθαρη ότι το κομμάτι του Cloud πρέπει να συνεχίσει να αναπτύσσεται και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Satya Nadella σε συμφωνία με τον Phil Spencer πιστεύει ότι όλα αυτά είναι απλώς ένα ορεκτικό μπροστά στα πράγματα που έρχονται.

Ο Satya Nadella έδειξε την ικανοποίησή του για την συνεργασία με την Epic για την κυκλοφορία του Fortnite στο Xbox Cloud Gaming, αλλά αυτό φαίνεται να είναι μια προεπισκόπηση της επιχείρησης που σχεδιάζουν να υποστηρίξουν για να μπορούμε να παίξουμε ό,τι θέλουμε οπουδήποτε.


Η δέσμευση μας είναι να αξιοποιήσουμε τη δύναμη του cloud για να παραδώσουμε φανταστικά νέα παιχνίδια σε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες. Όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα και σε πολλές συσκευές.

Catherine Gluckstein: Αντιπρόεδρος και επικεφαλής του προϊόντος, Xbox Cloud GamingΕίναι μόνο η αρχή για εμάς. Από αυτή τη συνεργασία με την Epic θα μάθουμε θα εφαρμόσουμε τις δυνατότητες που ζητούν οι παίκτες με σχόλια και με την πάροδο του χρόνου, θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα δωρεάν παιχνίδια στους παίκτες μέσω υπηρεσιών cloud. Η συνεχής ανάπτυξή μας και η ικανότητά μας να υιοθετούμε νέα επιχειρηματικά μοντέλα οφείλεται στον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσουμε υπηρεσίες ροής παιχνιδιών για να κάνουμε το cloud στοιχείο του οικοσυστήματος Xbox.

Είναι ξεκάθαρο ότι αν και μιλάμε για παιχνίδια όπως το Fortnite που είναι μαζικό φαινόμενο, δεν παύει να είναι μια δοκιμή για το τι θέλουν να φέρουν στο μέλλον.29 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png