Ο Tom Warren επιβεβαιώνει ένα Xbox streaming disc για τηλεόραση.


Ακούσαμε εδώ και καιρό ότι η Microsoft μπορεί να κατασκευάζει τις δικές της streaming devices για το Xbox Cloud Gaming, αλλά δεν πρέπει να περιμένουμε ένα streaming stick αλλά να είναι ένας «δίσκος», σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του The Verge, Tom Warren.

Ο Tom Warren λέει ότι αυτός ο streaming disc αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας του "Xbox Everywhere" το οποίο περιλαμβάνει επίσης επιβεβαιωμένα σχέδια για εφαρμογές τηλεόρασης, καθώς και τη δυνατότητα αναπαραγωγής όλων των παιχνιδιών Xbox μέσω της υπηρεσίας xCloud.


Ο Warren λέει ότι πιστεύει ότι θα ακούσουμε πολλά περισσότερα για το "Xbox Everywhere" τους επόμενους μήνες επειδή "το xCloud προετοιμάζεται για περισσότερες αγορές, περισσότερα παιχνίδια και περισσότερες συσκευές".

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που η Microsoft επιβεβαίωσε τα σχέδιά της να φέρει το Xbox Cloud Gaming σε τηλεοράσεις συνδεδεμένες στο Διαδίκτυο και μέσω φυσικών συσκευών ροής, αλλά δεν είχε δοθεί ημερομηνία εκείνη τη στιγμή. Ελπίζουμε σε ένα λανσάρισμα φέτος..

89 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png