Περισσότερα παιχνίδια της Ubisoft ίσως να έρθουν στο Xbox Game Pass.


Όπως οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε η συνδρομητική υπηρεσία της Ubisoft+ αναμένεται στο Xbox αργά ή γρήγορα αν και δεν γνωρίζουμε αν θα είναι και στο xbox game pass. Προς το παρόν φαίνεται απίθανο σενάριο αν και αρκετές ενδείξεις τους τελευταίους μήνες μπορεί να υποδηλώνουν ότι το Ubisoft+ θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στο Xbox Game Pass στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, όπως έχει ήδη συμβεί με το EA Play, το οποίο ενσωματώθηκε στο Xbox.


Σε αυτό το σημείο, έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι νέα παιχνίδια της Ubisoft θα φτάσουν σύντομα στο Xbox Game Pass, κάτι που φαίνεται να δείχνει ότι η γαλλική εταιρεία θα μπορούσε να δοκιμάζει το έδαφος. Από την άλλη, πριν από λίγες μέρες επικράτησε μια περίεργη σύγχυση όπου ο επίσημος λογαριασμός της Ubisoft Holland στο Instagram διαβεβαίωσε έναν χρήστη του ubisoft+ ότι θα φτάσει στο Xbox Game Pass, αν και φαίνεται ότι τελικά αυτά τα λόγια δεν αναφέρονταν στη συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft, αλλά στο Xbox. Έτσι υπό το φως όλων όσων συνέβησαν, τώρα φαίνεται ότι μπορούμε να έχουμε νέες εισαγωγές σε περισσότερα παιχνίδια της Ubisoft που έρχονται στο Xbox Game Pass.

Εκτός από τα επιβεβαιωμένα Assassin's Creed Origins και For Honor: Marching Fire Edition, φαίνεται ότι νέα παιχνίδια της Ubisoft ενδέχεται να καταλήξουν στο Xbox Game Pass, γιατί αν κοιτάξετε προσεκτικά την τελευταία ενημέρωση Xbox Insiders, επιβεβαιώνονται τα εξής: "Βελτιωμένα αποτελέσματα αναζήτησης για τίτλους PC Game Pass, συμπεριλαμβανομένων αυτών από την EA Play και την Ubisoft." Προφανώς, εκτός από τη βελτίωση της μηχανής αναζήτησης παιχνιδιών αυτών των εταιρειών, αυτό μπορεί να είναι μια μικρή ένδειξη για την άφιξη περισσότερων παιχνιδιών της Ubisoft στο Xbox Game Pass.110 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png