Πολλά βίντεο και φωτογραφίες μιας αρχικής έκδοσης του GTA VI έχουν διαρρεύσει.Νομίζω ότι όλοι οι λάτρεις του σύμπαντος του Grand Theft Auto ανυπομονούν να μάθουν περισσότερα για το τι έχει να δείξει η Rockstar με την έκτη δόση του παιχνιδιού. Και είναι ότι αν και είναι αλήθεια ότι γνωρίζουμε ήδη ότι το GTA VI υπάρχει επίσημα, η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχουμε τίποτα πέρα ​​από το όνομα και τις διαρροές. Και οι διαρροές είναι το θέμα σήμερα. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα είναι διαθέσιμο αυτό που θα σας δείξουμε σήμερα, αλλά πολλά βίντεο και εικόνες διαρρέουν από μια πολύ πρώιμη έκδοση του GTA VI.

Εδώ μπορούμε να δούμε τα μοντέλα των δύο πρωταγωνιστών, οι οποίοι φαίνεται να είναι τουλάχιστον ένας άνδρας και μία γυναίκα. Σε περίπτωση που αυτό το υλικό ανταποκρίνεται πραγματικά στο παιχνίδι, επιβεβαιώνει κάποιες φήμες όπως η εθνικότητα του πρωταγωνιστή και οι αποστολές τύπου Bonnie και Clyde.


Όπως είπα, κάποια βίντεο έχουν ήδη αφαιρεθεί από το δίκτυο και είναι πιθανό και αυτά που επισυνάπτω εδώ να έχουν την ίδια τύχη. Εκεί θα μπορείτε να δείτε κάπως πιο εξελιγμένα πράγματα όπως φωτισμό και άλλα.

Όπως είπα, το υλικό φαίνεται θεμιτό και ότι τα βίντεο αφαιρούνται οπότε μπορεί να είναι ένα σαφές σημάδι ότι μπορεί να έχουμε μια pre-alpha έκδοση του παιχνιδιού.130 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png