"Πολύ ενδιαφέροντα" πράγματα από την Activision Blizzard έρχονται σύντομα στο Xbox Game Pass.Τις τελευταίες ημέρες, ο Aaron Greenberg, επικεφαλής επικοινωνίας και μάρκετινγκ για το Xbox, παρευρέθηκε σε μια εκδήλωση στην Μπογκοτά της Κολομβίας όπου είχε χρόνο να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις από τους οπαδούς. Εκτός από την επιτυχία του Psychonauts 2 ή τα μελλοντικά έργα της Coalition ο Greenberg είχε την ευκαιρία να μιλήσει για συμμετοχή στην Activision Blizzard. Διαβεβαίωσε ότι "πολύ ενδιαφέροντα" πράγματα από την Activision Blizzard θα έρθουν σύντομα στο Xbox Game Pass..

"Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για αυτό λόγω του εμπάργκο, αλλά μπορώ να σας πω ότι έρχονται πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για το Xbox και το Xbox Game Pass σύντομα τα οποία θα σας ενθουσιάσουν" απάντησε ο Greenberg σε μία από τις ερωτήσεις του Xbox Studio. Το στέλεχος δεν μίλησε για κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά αναμένεται ότι τους επόμενους μήνες τα παιχνίδια της Activision Blizzard να αρχίσουν να φτάνουν στο Xbox Game Pass, όπως η σειρά Call of Duty, Crash, Spyro, Overwatch ή Diablo. Όσο για άλλα παιχνίδια της εταιρείας που δεν είναι στο Xbox και μπορεί να φτάσουν στο μέλλον το πιο λογικό θα ήταν να σκεφτούμε το World of Warcraft όπως δείχνουν οι φήμες αν και δεν υπάρχει τίποτα επιβεβαιωμένο. Από την άλλη η Blizzard ανακοίνωσε πριν από μερικές εβδομάδες την ανάπτυξη ενός νέου survival Ip και φημολογείται ότι θα μπορούσε να έχει ένα άλλο έργο σε παραγωγή χωρίς να ανακοινώσει.


Θα δούμε αν θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι του 2023 όταν τελειώσει η διαδικασία εξαγοράς της Activision Blizzard από τη Microsoft, ή θα αρχίσουμε να βλέπουμε αυτή την προσέγγιση από φέτος.

2 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png