Σύμφωνα με τον Phil Spencer το Series S είναι ο λόγος για την ανάπτυξη του Xbox στην Ασία.


Ο Phil Spencer εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του στο Tokyo Game Show 2022 για να μιλήσει για το πώς το Xbox Series S είναι ο λόγος που το Xbox αναπτύσσεται στην Ασία. Ο Spencer ήθελε να τονίσει τη δέσμευσή του στην ασιατική αγορά, όπως αποδεικνύει τα τελευταία χρόνια με πρωτοβουλίες όπως η μεγάλη παρουσία του έπος Yakuza στο Xbox Game Pass.

Όπως εξήγησε αυτή ήταν η χρονιά που περισσότεροι Ασιάτες παίκτες απέκτησαν ένα Xbox στην ιστορία και κυρίως λόγω της ύπαρξης του Xbox Series S, το οποίο πούλησε περισσότερες από τις μισές μονάδες του σε νέους χρήστες στο οικοσύστημα. Ο Spencer διαβεβαιώνει ότι η Microsoft χτίζει μια πλατφόρμα και ένα περιεχόμενο «για τα επόμενα 20 χρόνια» και ότι επιδιώκει να κάνει το Xbox την πιο πολύτιμη επιλογή στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών.Φαίνεται σίγουρα ότι η δημιουργία μιας νέας γενιάς κονσολών με δύο διαφορετικές συσκευές, τόσο ως προς τα εξαρτήματα όσο και ως προς την τιμή, ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις της Microsoft. Το Xbox μπόρεσε να προσαρμοστεί σε διαφορετικές αγορές και οικονομικές δυνατότητες, καθώς και να αντιμετωπίσει την τρέχουσα έλλειψη ηλεκτρονικών πόρων, σε σύγκριση με το αποτέλεσμα που θα είχαν πετύχει αν είχαν μόνο το Xbox Series X.

Η Sarah Bond εμφανίστηκε επίσης στην εκδήλωση, η οποία μίλησε για το πώς όλο και περισσότεροι παίκτες ζητούν από την εταιρεία να φτάσουν περισσότερα ιαπωνικά παιχνίδια και ότι η Microsoft τα άκουσε, ανακοινώνοντας την άφιξη νέων τίτλων στην πλατφόρμα και το Xbox Game Pass με Όλο και περισσότερους ασιατικούς τίτλους στην υπηρεσία.54 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png