Τέσσερις εικόνες του Starfield της Bethesda από παλιό build εμφανίζονται στο διαδίκτυο.Άλλες τέσσερις εικόνες από το Starfield το πολυαναμενόμενο αποκλειστικό του Xbox που αναπτύσσετε από την Bethesda εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο και επανακυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από διάφορα προφίλ.

Όσο για τις πέντε εικόνες starfield που δημοσιεύθηκαν πριν από λίγες ημέρες, είναι φωτογραφίες από "work in development" και χωρίς αμφιβολία προέρχονται από build του 2018 οι οποίες απεικονίζουν κυρίως τις δομές που θα βρούμε κατά τη διάρκεια του campaign και εργαλεία που θα χρησιμοποιήσει ο χαρακτήρας μας για τις εξερευνήσεις του.


Για άλλη μια φορά όπως φαίνεται στις εικόνες βλέπουμε μια ρεαλιστική και αληθοφανή προσέγγιση της επιστημονικής φαντασίας πολύ κοντά σε κινηματογραφικά έργα όπως το Interstellar και ειδικά το The Martian.

Το Starfield θα κάνει το αποκλειστικό του ντεμπούτο στο Xbox Series X|S και Pc στις 11 Νοεμβρίου. Όλοι είναι περίεργοι να δουν πραγματικά πώς θα είναι το πρώτο gameplay του παιχνιδιού κάτι που η Microsoft πιθανότατα θα είναι σε θέση να δώσει τις επόμενες εβδομάδες κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου event που ίσως λάβει χώρα τον Ιούνιο.58 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png