Τα πρώτα concept art του νέου Fable για το Xbox Series X|S διέρρευσαν.


Το μέλλον του Xbox είναι κάτι παραπάνω από ελπιδοφόρο, κυρίως λόγω των μεγάλων αποκλειστικών παιχνιδιών που έχει η εταιρία στα χέρια της για τα επόμενα χρόνια, Avowed, Hellblade II, A Plague Tale Requiem, Forza Motorsport 8 ή το Fable, είναι μερικά από τα παιχνίδια που ανακοινώθηκαν τα οποία θα έρθουν επίσης στην κυκλοφορία του Xbox Game Pass. Ενώ ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια είναι το νέο Fable, οπότε ενώ περιμένουμε νέες λεπτομέρειες σχετικά με το franchise που δημιουργήθηκε από τους Peter Molyneux και Lionhead Studios, τώρα οι πρώτες εννοιολογικές τέχνες του νέου Fable για το Xbox Series X|S ίσως έχουν αποκαλυφθεί.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με το νέο Fable είναι πολύ σπάνιες πέρα από την υποστήριξη που λαμβάνει η Playground Games στην ανάπτυξη η οποία θα διαρκέσει ήδη 4 χρόνια. Έτσι ενώ φαίνεται ότι η κυκλοφορία φαίνεται αρκετά μακρινή, τώρα ο χρήστης Gilgame48416687 μέσω Twitter αποκαλύψε τις πρώτες εννοιολογικές τέχνες του νέου Fable.

Πριν από μερικούς μήνες, ο Phil Spencer μας εξέπληξε με κάποιες πληροφορίες σχετικά με το νέο Fable, επιβεβαιώνοντας ότι θα σεβαστεί την κληρονομιά του διατηρώντας έτσι τις περιστασιακές ιδιότητες της σειράς και του βρετανικού στυλ τις οποίες μπορούμε να δούμε σε μερικές από αυτές τις υποτιθέμενες εννοιολογικές τέχνες. Σύμφωνα με τον Spencer, οι οπαδοί θα πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στα παιχνίδια παιδικής χαράς, καθώς ετοιμάζουν ένα αριστούργημα για εμάς, όπως έκαναν και με το Forza Horizon 5.

1 view0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png