Τα στελέχη του Xbox είναι ενθουσιασμένα από την επιτυχία του Xbox Game Pass.Στο πλαίσιο του GDC Fireside Chat ο επικεφαλής του Xbox Phil Spencer και η Sarah Bond κάθισαν μαζί για να συζητήσουν τις τάσεις στο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένης της υβριδικής εργασίας της ανάπτυξης cloud και της οικοδόμησης πολιτισμών χωρίς αποκλεισμούς στον χώρο εργασίας.

Στο πλαίσιο αυτής της συζήτησης, η Sarah Bond και ο Phil Spencer ενστερνίστηκαν την εκπληκτική επιτυχία του Xbox Game Pass. Η Sarah Bond δηλώνει:


"Είμαστε πάντα έκπληκτοι. Εξετάζουμε αυτά τα δεδομένα ξανά και ξανά... Με συνέπεια, η αφοσίωση όταν πηγαίνει σε μια συνδρομή ανεβαίνει οκτώ φορές πάνω από εκεί που ήταν πριν και τα μέλη ξοδεύουν πραγματικά 50% περισσότερο."

Η Sarah Bond και ο Phil Spencer αναφέρθηκε επίσης στον τρόπο με τον οποίο το Xbox έθεσε την τάση που έχει δει τους ανταγωνιστές του να ακολουθούν το παράδειγμά τους για τους οποίους είναι περήφανοι.

Έχουμε τη συνδρομή μας. Η Sony ανακοίνωσε τη δική της και αναμένω ότι και άλλες πλατφόρμες θα κάνουν το ίδιο επειδή είναι τόσο καλό τόσο καλό τόσο για τους προγραμματιστές όσο και για τους παίκτες

Ωστόσο, ο Phil Spencer έσπευσε να επισημάνει ότι το Xbox δεν βλέπει απλώς το μοντέλο συνδρομής ως αυτό που πρόκειται να κερδίσει. Πολλοί έχουν σχολιάσει πώς η πρόθεση του Xbox είναι πραγματικά να ωθήσει τη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass πάνω από οτιδήποτε άλλο. Ο Phil Spencer, ωστόσο, δήλωσε τα εξής:


Συχνά με ρωτούν οι προγραμματιστές αν δεν είμαι στη συνδρομή, απλά δεν είμαι πλέον βιώσιμος στο Xbox. Δεν είναι καθόλου αλήθεια. Εξετάζουμε και το λιανικό εμπόριο. άνθρωποι πουλάνε παιχνίδια, αγοράζουν παιχνίδια... αποτελεί σημαντικό μέρος των κερδών και ζημιών.

O Spencer διαφοροποιούσε επίσης το μοντέλο του Xbox σε άλλα μέσα, πιθανότατα λόγω των διαδεδομένων συγκρίσεων με το Netflix και το Xbox Game Pass.


Και εδώ είναι που μερικές φορές αντιπαραβάλλομαι με άλλες μορφές μέσων ενημέρωσης που μας συγκρίνουμε με το αν η μουσική ή αν είναι βίντεο . Πιστεύω ουσιαστικά ότι μια δύναμη για εμάς στον τομέα των βιντεοπαιχνιδιών είναι η ποικιλομορφία των επιχειρηματικών μοντέλων και η δύναμη αυτών. Σίγουρα στην ομάδα του Xbox επενδύουμε σε επιχειρηματικά μοντέλα που οι προγραμματιστές ζητούν και διασφαλίζουν ότι αυτά ανθίζουν.


83 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png