Τα στελέχη του Xbox μας προϊδεάζουν για κάποια demo που δοκιμάζουν αυτή την εβδομάδα.Είναι ασφαλές να πούμε ότι είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τo μεγάλo event του Xbox. Ο επόμενος μήνας είναι πάντα συναρπαστικός στα παιχνίδια και είμαστε έτοιμοι να δούμε τι κάνει η ομάδα του Xbox. Τούτου λεχθέντος ορισμένα στελέχη του Xbox φαίνεται να είναι πιο ενθουσιασμένα από εμάς. Αυτό οφείλεται πιθανώς στο ότι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ορισμένα demo από παιχνίδια που αναμένουμε να παρουσιαστούν ως μέρος του event! Τέλος πάντων, τόσο η Sarah Bond όσο και ο Jason Ronald μας προϊδεάζουν με αυτά που δοκιμάζουν ενόψει του σόου του επόμενου μήνα και μετά.


"Checking out some cool demos,". Φαίνεται ότι η Sarah Bond είχε λίγο χρόνο να δοκιμάσει επίσης πολλά μελλοντικά παιχνίδια, και το tweet της μπορεί ακόμη και να υποδηλώνει τι είδους πράγματα μπορεί να δείξει το Xbox τον επόμενο μήνα:Τα παιχνίδια "του επόμενου έτους" φαίνεται να είναι το επίκεντρο του προγράμματος του Ιουνίου. Φυσικά το Starfield θα είναι η μεγάλη ατραξιόν του σόου, αλλά όχι η μοναδική.

Προς το παρόν θα πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και να αναμένουμε το Xbox & Bethesda Games Showcase που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου

66 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png