Τα Zenimax Online Studios πιθανόν να εργάζονται πάνω σε μια νέα AAA IP αποκλειστικά για το Xbox.Τα Xbox Game Studios βρίσκονται στο τρέξιμο και αυτό οφείλεται λόγω τον αρκετών έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ωστόσο, τα παιχνίδια που ανακοινώθηκαν δεν είναι τα μόνα που ετοιμάζονται. Υπάρχουν και αρκετά έργα που ετοιμάζονται και για τα οποία δεν γνωρίζουμε ακόμα απολύτως τίποτα.

Ένα από αυτά διευθύνεται από τα Zenimax Online Studios, τα οποία ήδη εργάζονται πάνω σε μια νέαAAA IP. Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το στούντιο ή τη Microsoft, αλλά το LinkedIn είναι ένα δίκτυο που αφήνει πολλές ενδείξεις για αυτό.


Ήταν ο Klobrille αυτός που ήχησε τους συναγερμούς αφού έκανε μια συλλογή με τους περισσότερους από 500 υπαλλήλους που είναι εγγεγραμμένοι στο κοινωνικό δίκτυο που ανήκει στη Microsoft. Αυτή η νέα IP φαίνεται να βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, αν και το στούντιο θέλει να αναπτυχθεί γρήγορα, έχοντας ανοίξει 50 νέες θέσεις εργασίας. Φυσικά, το The Elder Scrolls Online παραμένει σημαντικό μέρος της εργασίας τους και θα συνεχίσουν να το τροφοδοτούν με περιεχόμενο.


Αν και είναι ακόμη νωρίς για όλες αυτές τις εικασίες θα αναμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση απο την ίδια την εταιρεία για το εάν πρέπει να περιμένουμε ένα νέο τίτλο η απλά να ενισχύει το υπάρχον προσωπικό της!19 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png