Τι μπορεί να προσφέρει στο μέλλον το Ubisoft+ στο Xbox και στο Gamepass.


Στα τέλη του 2020 η Microsoft ανακοίνωσε την άφιξη του EA Play στο Xbox Game Pass συμπεριλαμβάνοντας έτσι περισσότερες από 60 επιτυχίες από την Electronic Arts στη συνδρομητική υπηρεσία της Redmond. Μετά από αυτή τη μεγάλη ένωση/συνεργασία πολλές φήμες πρότειναν ότι η επόμενη συμμαχία θα ήταν με την Ubisoft. Έτσι, προς "έκπληξη" όλων η Microsoft ανακοίνωσε τη συνεργασία μεταξύ της Ubisoft και του Xbox.

Όπως η συντριπτική πλειοψηφία από εσάς γνωρίζετε η συνδρομητική υπηρεσία της διάσημης γαλλικής εταιρείας Ubisoft + θα φτάσει στο Xbox αλλά δεν γνωρίζουμε όμως αν θα είναι και μέρος του Xbox Game Pass. Προς το παρόν φαίνεται απίθανο να συμβεί αυτό τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον όπως και με το EA Play (η οποία ήταν ξεχωριστή υπηρεσία στο Xbox για λίγο πριν ενσωματωθεί στο Game Pass) το Ubisoft+ θα μπορούσε να κάνει την ίδια πορεία. Έτσι τώρα, ανάμεσα σε τόσες αμφιβολίες που έχουν προκύψει σχετικά με αυτή τη συμμαχία και με το αβέβαιο μέλλον σε σχέση με το τι θα συμβεί με την υπηρεσία της Ubisoft στο Xbox εμείς αναρωτηθήκαμε τι θα μπορούσε να συνεισφέρει το Ubisoft+ στο Xbox και στο Game Pass στο μέλλον ;

Η μελλοντική άφιξη του Ubisoft+ στις πλατφόρμες Xbox μεταφράζεται σε πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη με περισσότερα από 100 παιχνίδια συμπεριλαμβανομένων των τίτλων κυκλοφορίας όπως τα Assassin's Creed Valhalla, Immortals Fenyx Rising ή Far Cry 6 μεταξύ πολλών άλλων χωρίς να ξεχνάμε ότι τα παιχνίδια έρχονται με την premium έκδοση τους. Όλα αυτά με μηνιαία πληρωμή 14,99 €/μήνα που είναι το τρέχον πρόγραμμα για τους χρήστες των υπολογιστών το οποίο θα φτάσει στο Xbox σε λίγους μήνες.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο γνωστός δημοσιογράφος του Video Games Chronicle, Jordan Middler, σχολίασε ότι πέρα ​​από τα επίσημα γνωστά διαβεβαιώνει ότι το Ubisoft + θα έρθει στο Xbox Game Pass , χωρίς να γνωρίζει αν θα συμπεριληφθεί ως EA Play ή μέσα σε ένα πακέτο στο Game Pass με υψηλότερη τιμή. Όπως και να έχει είναι πολύ ενδιαφέρον να γνωρίζουμε ότι κάποια στιγμή θα μπορούσαμε να απολαμβάνουμε και τις δύο υπηρεσίες και τον μεγάλο αριθμό παιχνιδιών που προσφέρουν και οι δύο. Χωρίς αμφιβολία το Xbox Game Pass είναι ένας από τους θεμελιώδεις πυλώνες του Xbox και της επιτυχίας του στην τρέχουσα γενιά η οποία θα μπορούσε να αυξηθεί με εάν ενωθεί με την συνδρομητική υπηρεσία της .

Ας θυμηθούμε λίγο την περίπτωση του EA Play με το Game Pass

Η Electronic Arts συνεργάστηκε επίσης με το Xbox εκείνη την εποχή για να φέρει την υπηρεσία συνδρομής βιντεοπαιχνιδιών στο Xbox. Αφού δοκίμασαν τη λειτουργία της υπηρεσίας στο Xbox οι άνθρωποι εκεί στο Redmond κατέληξαν σε συμφωνία με την αμερικανική εταιρεία για να συμπεριλάβουν το EA Play στο Xbox Game Pass. Αφήνοντας κατά μέρος το premium περιεχόμενο ολόκληρος ο κατάλογος EA Play είναι διαθέσιμος στο Xbox Game Pass και στο PC Game Pass χωρίς επιπλέον κόστος.

Επομένως, δεν θα ήταν περίεργο το γεγονός ότι με τον καιρό το Ubisoft + θα μπορούσε να καταλήξει στο Game Pass, βελτιώνοντας έτσι σημαντικά την υπηρεσία της Microsoft.

Αναμένουμε τις εξελίξεις όπως και να έχει πάντως είναι πολύ καλά νέα για τους συνδρομητές του Gamepass!

1 view0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png