Το επερχόμενο FPS Star Wars της Respawn αναπτύσσεται σε Unreal Engine 5.Το Respawn έχει περισσότερα παιχνίδια Star Wars από την επερχόμενη συνέχεια του Star Wars Jedi: Fallen Order με το Star Wars Jedi: Survivor, επίσης εργάζεται σε ένα νέο παιχνίδι FPS στο σύμπαν του Star Wars.

Υπάρχουν τρεις τίτλοι Star Wars που γνωρίζουμε ότι βρίσκονται επί του παρόντος στα σκαριά αλλά σχετικά με αυτόν τον νέο FPS τίτλο δεν γνωρίζουμε πολλά αλλά μόλις μάθαμε ότι αναπτύσσεται στο Unreal Engine 5.

Αυτό επιβεβαιώθηκε στο Twitter όταν η επικεφαλής σχεδιάστρια τεχνητής νοημοσύνης μάχης στο Respawn Melissa Janowicz απάντησε σε έναν χρήστη που είπε ότι "αναρωτιόταν ποια μηχανή γραφικών θα χρησιμοποιήσει η Respawn".

Η Janowicz είχε την καλοσύνη να απαντήσει και να επιβεβαιώσει ότι αυτό το νέο έργο FPS γίνεται σε UE5.

Το Star Wars Jedi: Survivor είναι ο επόμενος τίτλος του Star Wars που θα δούμε από το Respawn και λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν έχει επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, φαίνεται ότι απέχουμε πολύ από το να δούμε οτιδήποτε συγκεκριμένο σχετικά με αυτόν τον τίτλο FPS.

Το Respawn έχει κάνει όνομα ως ένα από, αν όχι το καλύτερο στούντιο που αναπτύσσει παιχνίδια FPS σήμερα. Η στροφή των δεξιοτήτων του στούντιο στο σύμπαν του Star Wars συνοδεύεται από υψηλές προσδοκίες επομένως είναι αμφίβολο ότι το στούντιο θα δείξει οτιδήποτε μέχρι να είναι καλό και έτοιμο.

Ωστόσο δεν βοηθάει η σκέψη ότι αυτό θα μπορούσε πιθανότατα να είναι ένα από τα καλύτερα shooter στη μακρά ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών Star Wars, κάτι που είναι μια πολύ συναρπαστική σκέψη.11 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png