Το νέο παιχνίδι Forza Motorsport βρίσκεται τώρα σε closed beta.Είναι γνωστό πλέον ότι η Turn 10 το στούντιο ανάπτυξης που εργάζεται στον ανταγωνιστή του Gran Turismo Forza Motorsport, έχει μια νέα κύρια είσοδο στο franchise στην παραγωγή. Εκτός από μια ανακοίνωση σε επίπεδο ιδέας και ένα δοκιμαστικό ingame τρέιλερ που παρουσιάστηκε το 2020 ωστόσο απο τότε σχεδόν ανύπαρκτη ως καθόλου ενημέρωση.


Οι πιο πρόσφατες διαρροές σχετικά με το Forza Motorsport που προέρχονται από τον ίδιο τον Jez Corden υποδηλώνουν ότι συμβαίνουν πολλά με το παιχνίδι στο παρασκήνιο, παρόλο που τόσο η Turn 10 όσο και η Microsoft είναι ήσυχη σε αυτό το μέτωπο. Στο πρόσφατο podcast του ο Corden είχε μερικές πληροφορίες να μοιραστεί σχετικά με την επερχόμενη έκδοση του Motorsport και ισχυρίζεται ότι τα πράγματα εξελίσσονται.

Ενώ οι παίκτες μπορούσαν να υποβάλουν αίτηση για τις κλειστές beta δοκιμές του Forza Motorsport 8 σχεδόν ακριβώς πριν από έναν χρόνο σχεδόν τίποτα άλλο δεν ήταν γνωστό για την περίοδο δοκιμών. Σύμφωνα με τον Corden, ωστόσο, οι δοκιμές συνεχίζονται από τότε και αρκετοί influencers είχαν την ευκαιρία να περάσουν λίγο χρόνο με το παιχνίδι. Συνέχισε λέγοντας ότι πιστεύει ότι το παιχνίδι διαμορφώνεται αρκετά καλά και ότι θα μπορούσε κάλλιστα να καταλήξει να πάρει ημερομηνία κυκλοφορίας το 2023.


Το τεκμήριο ημερομηνίας κυκλοφορίας, συγκεκριμένα, κοινοποιήθηκε στο πλαίσιο του επερχόμενου κοινού event Xbox/Bethesda που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι. Δεδομένου ότι δεν έχουν κοινοποιηθεί πολλά για το Motorsport από την αρχική του ανακοίνωση ο Corden αναμένει ότι είναι ασφαλές στοίχημα ότι το παιχνίδι θα προβληθεί σε περίοπτη θέση για τους σκοπούς του event με ένα gameplay πιθανώς να κάνει την εμφάνιση του.

Καθώς το Forza Motorsport 7 αφαιρέθηκε από το store/game pass οι παίκτες που λαχταρούν για μια πιο ανταγωνιστική αγωνιστική εμπειρία από το franchise Forza δεν έχουν επί του παρόντος πραγματικές επιλογές για να διαλέξουν. Το Forza Horizon 5, αν και έχει αναγνωριστεί από τους κριτικούς και από την κοινότητα δεν προσφέρει πραγματικές πίστες ή σωστά ισορροπημένα αγωνιστικά οχήματα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν αντικαθιστά το Motosport.

Έχοντας αυτό κατά νου δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί ο Corden θα πίστευε ότι το Motorsport πρόκειται να παρουσιαστεί αυτό το καλοκαίρι. Το Forza Motorsport θα πάρει μαθήματα από τους προκατόχους του για να προσπαθήσει να προσφέρει το καλύτερο ανταγωνιστικό multiplayer που είχε μέχρι στιγμής το franchise, πράγμα που σημαίνει ότι η κοινότητα έχει ιδιαίτερα υψηλές προσδοκίες αυτή τη φορά..


152 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png