Το τμήμα Xbox Publishing Japan συνεργάζεται με παγκοσμίου φήμης προγραμματιστές.Το ιαπωνικό τμήμα του Xbox Game Studios Pushing συνεργάζεται με "παγκοσμίου φήμης" προγραμματιστές σε παιχνίδια "μεγάλου προϋπολογισμού", σύμφωνα με τον Matt Smith και απο ορισμένες αγγελίες εργασίας που δημοσιεύθηκαν από τη Microsoft.

Με ένα μήνυμα στο Twitter, ο Smith δηλώνει ότι η ομάδα που βρίσκεται στο Rising Sun αυξάνεται και ότι συνεργάζεται "με προγραμματιστές παγκόσμιας κλάσης για το επαναστατικό προϊόν Xbox". Σε επόμενα tweets, ο Smith απαρίθμησε αρκετές ανοιχτές θέσεις για το ιαπωνικό τμήμα του Xbox Games Studios Publishing Japan, στο οποίο μιλάει για "εργασία απευθείας για το Xbox και με παγκοσμίου φήμης προγραμματιστές σε παιχνίδια αιχμής σε ένα μεγάλο διεθνές κοινό και με την υποστήριξη της Microsoft.

Μια άλλη αγγελία εργασίας λέει, "Ψάχνουμε για υποψηφίους με εκτεταμένη εμπειρία σε software για παιχνίδια μεγάλου προϋπολογισμού"

Για όσους δεν γνωρίζουν το Xbox Game Publishing είναι ένα τμήμα της Microsoft που χειρίζεται κυρίως τη δημοσίευση παιχνιδιών που κατασκευάζονται από προγραμματιστές και στούντιο τρίτων για κονσόλες Xbox και PC. Από τα λόγια του Smith και τις ανακοινώσεις θέσεων εργασίας που δημοσιεύονται από τη Microsoft φαίνεται να υπάρχουν φιλόδοξα έργα στον ορίζοντα που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με πολύ σημαντικά ιαπωνικά στούντιο και προγραμματιστές. Η οποία μπορεί να είναι μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα στρατηγική, καθώς μπορεί να ενισχύσει την παρουσία του Xbox στην Ιαπωνία καθώς να εμπλουτίσει το κατάλογο των παιχνιδιών.


39 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png