Το Aliens Prometheus ίσως είναι το νέο survival horror της SEGA για το 2023.Το Alien Isolation θα μπορούσε να έχει πνευματική συνέχεια τον επόμενο χρόνο. Και είναι ότι, σύμφωνα με μια διαρροή στο 4chan, η SEGA δεν θα είχε αφήσει το έπος της να πεθάνει και θα ετοίμαζε ένα νέο έργο, το οποίο θα έβλεπε το φως της δημοσιότητας στο Xbox Series X | S, PS5 και PC. Το 2023 θα είναι, χωρίς αμφιβολία, μια νέα χρυσή χρονιά για το survival horror, με την επιστροφή των κλασικών IP (Alone in The Dark, Resident Evil, Dead Space) αλλά και ανεξάρτητων, που έχουν χαράξει μια θέση για τον εαυτό τους στο πάνθεον τα τελευταία χρόνια, όπως Layers of Fear ή Outlast. Αλλά υπάρχουν ακόμη πολλοί άλλοι των οποίων το μέλλον είναι άγνωστο και το εικαζόμενο έπος Alien της SEGA είναι ένα από αυτά.

Όπως μπορούμε να διαβάσουμε στο screeshot του 4chan και σχολιάζουν οι redditors, το Aliens Prometheus θα έχει τις ακόλουθες λεπτομέρειες σχετικά με την ιστορία του:


Διαδραματίζεται μεταξύ του Alien 3 και του Alien 4. Οι πρωταγωνιστές είναι τα μέλη μιας αποικίας που είναι εγκατεστημένη στο LV 223. Αφού μια ομάδα ερευνητών ανακαλύπτει τα λείψανα του Προμηθέα όπου η Alien Queen εξαπολύει το χάος.

Το παιχνίδι θα καλύψει τα κενά μεταξύ του Alien Covenant και του Prometheus.

The Predators will be canon, as one of the Engineers' creations.

The Engineers will appear.

Ενώ, όσον αφορά το gameplay, έχουν διαρρεύσει οι ακόλουθες λεπτομέρειες:

Θα είναι FPS το οποίο θα συνδυάζει στοιχεία του Call of Duty και του Resident Evil Village.

Ο πρωταγωνιστής θα είναι ένας άποικος από το LV 223.

Ο κόσμος θα είναι semi-open, με backtracking μηχανισμούς όπως στο Resident Evil Village. Το παιχνίδι θα έχει και σημεία χωρίς επιστροφή.

Ένας Predator θα παίξει το ρόλο του «stalker» του παιχνιδιού, ακολουθώντας μας σε συγκεκριμένες ώρες.

Ο Wayland Yutan θα είναι μέρος της ιστορίας, με τον δικό του στρατό.

Θα έχει πολλαπλά boss fights, στο στυλ του Resident Evil.

53 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png