Το Assassin's Creed Hexe μπορεί να είναι το πιο σκοτεινό παιχνίδι στην σειρά.Κατά τη διάρκεια του Ubisoft Forward που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, η γαλλική εταιρεία μας αποκάλυψε το μέλλον του έπος του Assassin's Creed. Όπως είδατε η συντριπτική πλειοψηφία για τα επόμενα χρόνια θα έχουμε νέες δόσεις από τις πιο ενδιαφέρουσες, όπως το Mirage, το Project Red και το Project Hexe. Το Assassin's Creed Mirage θα μας ταξιδέψει στη Χρυσή Εποχή της Βαγδάτης, με επικεφαλής τον νεαρό κλέφτη Basim, ο οποίος θα καταλήξει να γίνει ένας μεγάλος δολοφόνος. Από την άλλη πλευρά, θα έχουμε δύο δόσεις που θα συνδέονται με το Infinity: το Project Red, που θα βρίσκεται στην Ιαπωνία και το Project Hexe, για το οποίο τίποτα δεν ήταν γνωστό.

Το τρέιλερ του Assassin's Creed Hexe μας έδειξε ένα καταπράσινο σκοτεινό δάσος και το σύμβολο των assassins φτιαγμένο από ξύλινα ραβδιά, ενώ στο βάθος ηχούν φωνές και γαβγίσματα σκύλων. Φυσικά υπήρχαν πολλές αμφιβολίες για το τι θα μπορούσε να είναι αυτό το delivery, αλλά από την Ubisoft σχολίασαν ότι το τρέιλερ ήταν γεμάτο ενδείξεις, οι οποίες φαίνεται να έχουν ήδη ανακαλυφθεί, αποκαλύπτοντας έτσι το σκηνικό του Assassin's Creed Hexe, το οποίο θα είναι το πιο σκοτεινό παιχνίδι σε όλη την σειρά.


Ο χρήστης Comrade_Jacob μέσω του Reddit σχολίασε ότι το όνομα «Hexe» του θύμιζε τη σουηδική βουβή ταινία του 1922 «Häxan», που ήταν στην πραγματικότητα το πρώτο δραματικό ντοκιμαντέρ για τη μαγεία. Αλλά αυτό δεν είναι μόνο, καθώς άλλοι παίκτες έχουν σχολιάσει ότι το «Hexe» είναι η γερμανική λέξη για το Witchcraft, που θα επιβεβαίωνε το σκηνικό του Assassin's Creed Hexe, το οποίο θα μας πήγαινε στην Ευρώπη, πιο συγκεκριμένα στην Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία του 20ου αιώνα.


Ψάχνοντας βαθύτερα στη γραφή που φαίνεται στον κύκλο κλήσης, πιστεύεται ότι μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την ακόλουθη πρόταση που δημοσιεύτηκε από την Ubisoft σε ένα tweet: «Εργαζόμαστε στο σκοτάδι…» και θα συνέχιζαν με «…να υπηρετούμε το φως». Τέλος, το αρχικό σχόλιο της Ubisoft αναφέρεται στο Malleus Maleficarum, μια διατριβή του 15ου αιώνα από έναν Καθολικό κληρικό που ταύτιζε τη μαγεία και τη μαγεία με την απόλυτη αίρεση. Αυτό προκάλεσε την αύξηση των ποινών για όσους κατηγορούνται για μαγεία. Επομένως, αυτό εκτός από τα σκυλιά που γαβγίζουν υποδηλώνει ότι το Hexe θα περιβαλλόταν από τις δίκες μαγισσών του Würzburg, στην Κεντρική Γερμανία.56 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png