Το Atlas Fallen έχει ήδη ένα παράθυρο κυκλοφορίας.Το Atlas Fallen είναι η νέα δόση που αναπτύσσεται από την ομάδα που μας έφερε το The Surge η Deck13 Interactive. Αυτή η παράδοση έτυχε πολύ καλής υποδοχής κατά τη στιγμή της παρουσίασής της, γι' αυτό πολλοί από εμάς προσέχουμε όλα όσα πρόκειται να μας προσφέρει αυτό το νέο παιχνίδι.

Σε ένα πρόσφατο δελτίο τύπου, η ομάδα σχολίασε ότι η προβλεπόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Atlas Fallen θα είναι την άνοιξη του 2023. Κάτι που, με τα δικά τουσ λόγια "θα βοηθήσει την Deck13 να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητες αυτού του νέου franchise". Βλέπουμε πως παίρνουν πολύ σοβαρά την κυκλοφορία του τίτλου και θα μπορούσε να γίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα κυκλοφορία.
Αυτή η κυκλοφορία είχε ήδη προγραμματιστεί για το 2023 αλλά τώρα οι ομάδες που είναι επιφορτισμένες να μας φέρουν αυτή τη νέα IP επιβεβαιώνουν ότι θα γίνει την άνοιξη. Φυσικά, δεν υπάρχει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία για την κυκλοφορία του, οπότε θα είμαστε πολύ προσεκτικοί σε όλες τις πληροφορίες που μπορεί να έρθουν.

Χωρίς αμφιβολία, το Atlas Fallen είναι ένα πολυαναμενόμενο παιχνίδι για πολλούς παίκτες και επιπλέον η Deck13 επιβεβαίωσε ότι θα υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι σε αυτόν τον μεγάλο κόσμο. Θα μπορούμε να το παίξουμε μόνοι ή με συνεργασία κάτι που αναμφίβολα θα δώσει στον τίτλο ενα πολύ σημαντικό κίνητρο.17 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png