Το Babylon's Fall θα έχει μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας στο XboxΤο νέο παιχνίδι RPG της Platinum Games Babylon's Fall είναι πλέον διαθέσιμο για την κονσόλα της Sony με μια κυκλοφορία που επισκιάζεται κάπως από τα τελευταία previews που έχουν βγει για αυτό. Παρ 'όλα αυτά, το Babylon's Fall ίσως έχει ήδη μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας στο Xbox ώστε οι παίκτες να μπορούν να απολαύσουν το τελευταίο έργο του προγραμματιστή.

Μέσω της επίσημης ανακοίνωσης του παιχνιδιού, αποκαλύφθηκε η πιθανή ημερομηνία άφιξης σε άλλες κονσόλες, δηλαδή στο Xbox, με λιγότερο από ένα χρόνο να απομένει για αυτό. Θυμηθείτε ότι αυτός ο τίτλος είχε μεγάλα προβλήματα για να προσελκύσει την προσοχή των παικτών, λόγω των διαφορετικών τεχνικών λεπτομερειών που είχε στα previews που έγιναν, γεγονός που επισκίασε τον ενθουσιασμό πολλών ανθρώπων.

Όπως μπορούμε να δούμε στην εικόνα, κάτω από τον τίτλο και τα λογότυπα, εμφανίζεται η αβέβαιη ημερομηνία άφιξης σε άλλες κονσόλες, η οποία αναφέρεται ως 2 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους. Μπορεί να είναι πολύς καιρός για τους παίκτες που περίμεναν με ανυπομονησία τον τίτλο, αλλά αν λάβετε υπόψη τον αριθμό των προβλημάτων τα οποία έχουν βγει ίσως είναι καλά για το στούντιο να διορθώσει όλες τις λεπτομέρειες και μπορεί να βγει καλογυαλισμένο στο Xbox.Περίεργα νέα που προέρχονται από τον τίτλο, όπου η αποκλειστικότητα είναι προσωρινή μόνο από το PlayStation. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε σε ποια κατάσταση θα κυκλοφορήσει οριστικά στις κονσόλες Xbox, οι οποίες θα πουν αν το παιχνίδι τελικά ανεβαίνει ή πέφτει όπως στις προεπισκοπήσεις του.

30 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png