Το Back 4 Blood φτάνει τα 10 εκατομμύρια χρήστες και μας παρουσιάζει το expansion του.Μπορεί να μην προκάλεσε την ίδια επανάσταση σαν ένα νέο Left 4 Dead αλλά χωρίς αμφιβολία το back 4 Blood ο πνευματικός διάδοχος αυτού του franchise έχει αποκομίσει πολύ καλούς αριθμούς και τώρα έφτασε στον αριθμό των 10 εκατομμυρίων χρηστών που έχουν εισέλθει σε αυτόν τον μετα-αποκαλυπτικό κόσμο γεμάτο ζόμπι. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Xbox Game Pass πρόσθεσε πολλά στο τρέχον αποτέλεσμα των παικτών που δείχνει αύξηση από τα 6 εκατομμύρια που είχαν αναφερθεί λίγο μετά την κυκλοφορία.

Για να διασκεδάσουν οι παίκτες στην τέχνη της αντιμετώπισης των ζωντανών νεκρών, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το πρώτο του expansion στις 12 Απριλίου. Tunnels of Terror θα είναι το όνομα όπου υπόσχεται ώρες και ώρες νέου περιεχομένου, ξεκινώντας από την προσθήκη δύο νέων χαρακτήρων της Πυροσβέστριας Sharice και του Heng, για να μην αναφέρουμε αρκετούς νέους τύπους εχθρών.

Μια άλλη προσθήκη του expansion θα αντικατοπτρίζεται στο PvE με το Ridden Hives, το οποίο θα χρειαστεί μια ομάδα 4 χαρακτήρων για να εξερευνήσει 7 μπουντρούμια στο υπόγειο τμήμα του Evansburgh, το οποίο θα αφήσει μια πολύ μεγάλη λεία και ανταμοιβές για όλους.

Για τους λάτρεις των skins η ενημέρωση θα έχει 8 για τούς χαρακτήρες, δώδεκα για όπλα και θα περιλαμβάνει 7 νέα θρυλικά όπλα και νέες κάρτες. Μαζί με την ενημέρωση θα έρθει (δωρεάν) η δυσκολία "No Hope" που θα δοκιμάσει την ικανότητα των πιο έμπειρων στο παιχνίδι.0 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png