Το bug του Controller επανέρχεται για άλλη μια φορά!Το γεγονός ότι η Microsoft εργάζεται σε ενημερώσεις της κονσόλας είναι γεγονός. Πολλές φέρνουν καινοτομίες και λειτουργίες στο μηχάνημα. Αν και θα ήταν καλό από καιρό σε καιρό να ελέγχουν το lag που έχει μερικές φορές το interface.

Όπως και να έχει κάθε φορά που έρχονται νέα χαρακτηριστικά στην κονσόλα βλέπουμε μερικά ενοχλητικά bugs. Αυτό είναι εγγενές στην ανάπτυξη και πάντα μπορείτε να βρείτε αυτούς τους τύπους προβλημάτων παρόλο το λογισμικό έχει δοκιμαστεί διεξοδικά.

Σήμερα ήρθα να σας πω για ένα από αυτά τα ενοχλητικά bugs που "τρέχει" σαν πυρκαγιά στο δίκτυο. Αυτό είναι ένα bug που σας αναγκάζει να συνδέετε το controller σας κάθε λίγα λεπτά. Μερικές φορές συμβαίνει σε ένα παιχνίδι αν και πολύ σπάνια σε αυτήν την περίπτωση. Τις περισσότερες φορές συμβαίνει όταν το controller είναι αφημένο ( όχι όμως σε διάρκεια για την γνωστή αναμονή).

Επί του παρόν, δεν υπάρχει επίσημη λύση στο πρόβλημα. Στην πραγματικότητα, η Microsoft δεν έχει μιλήσει καν γι 'αυτό και πολλοί χρήστες είναι απελπισμένοι. Σε αυτή την ανάρτηση στο Reddit μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει.

2 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png