Το Call of Duty Warzone ενδέχεται να αλλάξει το όνομά σύμφωνα με φήμες!Το Call of Duty Warzone αναζωογόνησε το διάσημο έπος στον κόσμο χάρη στην κύρια λειτουργία παιχνιδιού του, το Battle Royale. Αν και ο αρχικός τίτλος θα λάβει συνέχεια μετά την κυκλοφορία του Modern Warfare 2 δεν θα σταματήσει να λαμβάνει ενημερώσεις. Έτσι, μετά την κυκλοφορία των Modern Warfare 2 και Warzone 2.0, το Call of Duty Warzone θα αλλάξει το όνομά του, σύμφωνα με τον Tom Henderson.


Όπως φαίνεται στο παρακάτω tweet, ο Henderson ισχυρίζεται ότι ο αρχικός τίτλος Warzone θα συνεχίσει να λαμβάνει ενημερώσεις και DLC. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα αλλάξει και το όνομά του σε “Warzone Caldera” στις 28 Νοεμβρίου, μια μέρα που θα πρέπει να είναι κοντά στην κυκλοφορία του Warzone 2.0.


Αυτή η αλλαγή ονόματος είναι ανησυχητική καθώς το "Caldera" είναι ο κύριος χάρτης του battle royale που διατίθεται αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι. Πολλοί παίκτες ήθελαν ο πρώτος σημαντικός χάρτης του τίτλου, «Verdansk», να επιστρέψει στο τέλος των ενημερώσεων του παιχνιδιού, αλλά με αυτή τη μετονομασία είναι πολύ πιθανό οι ελπίδες των παικτών να καταστραφούν εντελώς, καθώς θα επιβεβαίωναν ότι το «Island Caldera' θα παραμείνει στο Call of Duty Warzonμέχρι το τέλος των ημερών σας.19 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png