Το Death Stranding στο PC Game Pass: Η Sony εξηγεί τι συνέβη.Ένα από τα πιο εκπληκτικά νέα που μας άφησαν την περασμένη εβδομάδα ήταν η επίσημη ανακοίνωση της άφιξης του Death Stranding για το PC Game Pass . Δεν ήταν μια αναμενόμενη ανακοίνωση, αλλά σε μόλις τρεις μέρες ξεκίνησαν οι πρώτες διαρροές και μέρες αργότερα η άφιξή του στο PC Game Pass έγινε επίσημη.

Πολλοί χρήστες έχουν εκπλαγεί από την ανακοίνωση, καθώς η ανάπτυξη του παιχνιδιού αρχικά στις κονσόλες πραγματοποιήθηκε με τη Sony (χρηματοδότησε την ανάπτυξη του παιχνιδιού), αλλά φαίνεται ότι ήταν μόνο για την έκδοση της κονσόλας PlayStation και τίποτα για την έκδοση του υπολογιστή. Η Kojima Productions και η 505 Games που πρόκειται να φέρουν το παιχνίδι στο PC Game Pass και σε αυτή την περίπτωση η Sony δεν έχει καμία ισχύ, όπως εξήγησαν οι ίδιοι.


Όλα τα θέματα που σχετίζονται με την έκδοση για υπολογιστή του Death Strading αναλαμβάνονται από την Kojima Productions και την 505 Games. Η Sony Interactive Entertainment δεν έχει καμία ανάμειξη σε αυτήν την προωθητική πρωτοβουλία.


Η έκδοση που έρχεται από το Death Stranding στο PC Game Pass είναι η standard έκδοση, δεν είναι η έκδοση που κυκλοφόρησε αργότερα η Director's Cut. Έτσι δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε μέχρι τις 23 Αυγούστου, που θα είναι η ημέρα που το παιχνίδι του Kojima προσγειώνεται στην υπηρεσία.

229 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png