Το Deathloop έρχεται στις 20 Σεπτεμβρίου σε Xbox Series X|S και Xbox Game Pass.Η αποκλειστικότητα του Playstation τελείωσε επίσημα και η Microsoft ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του Tokyo Game Show 2022 ότι το πιο βραβευμένο παιχνίδι της περασμένης χρονιάς απο την Arkane Deathloop, θα κυκλοφορήσει στο Xbox Game Pass στις 20 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασης του Tokyo Game Show 2022 της Microsoft, ανακοινώθηκε ότι το Deathloop είναι τελικά έρχεται για το Xbox Series X και το S και θα είναι διαθέσιμο από την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου. Την ίδια μέρα, το παιχνίδι θα συμπεριληφθεί από την κυκλοφορία στον κατάλογο Xbox Game Pass, συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης για υπολογιστή.


Η ανακοίνωση ήταν αναμενόμενη όταν τις τελευταίες ημέρες το εικονίδιο του Deathloop εμφανίστηκε στο Xbox Store ενώ ο Jez Corden αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας εκ των προτέρων. Τέλος πάντων, τώρα έφτασε το επίσημο της Microsoft.


Το Deathloop είναι ένα shooter πρώτου προσώπου νέας γενιάς από την Arkane Lyon. Ως Colt, θα παγιδευτούμε σε έναν μυστηριώδη χρόνο στο νησί Blackreef, καταδικασμένοι να ζούμε την ίδια μέρα για πάντα. Ο μόνος τρόπος για να σπάσουμε αυτόν τον κύκλο είναι να δολοφονήσουμε οκτώ βασικούς στόχους πριν ξαναρχίσει η μέρα. Ως εκ τούτου, θα είναι απαραίτητο να μαθαίνετε νέα μονοπάτια, τη θέση των εχθρών και των όπλων κάθε κύκλο. Στο μεταξύ, θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στην Julianna μια δολοφόνο που έχει το καθήκον να μας εξοντώσει και που μπορεί να εμφανιστεί ανά πάσα στιγμή.
27 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png