Το Deathloop δεν θα είναι στην QuakeCon 2022.Κάθε ημέρα θα έχουμε νέα για την QuakeCon 2022 και φαίνεται ότι θα είναι φορτωμένη με υπέροχα νέα για το Xbox. Σύμφωνα με όσα έχουν αναφερθεί θα μπορούσαμε να δούμε πολύ ενδιαφέροντες τίτλους συμπεριλαμβανομένων των Redfall , Quake, Elder scrolls Online, Fallout και Ghostwire Tokyo. Λοιπόν, προφανώς, το Starfield και το Deathloop δεν θα πρέπει να τα υπολογίζουμε.

Ενώ πολλοί θέλουν να δουν περισσότερο gameplay και πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία του Redfall, είναι σαφές ότι το κοινό του Xbox αναρωτιέται ήδη πότε το Deathloop, ένας από τους πιο βραβευμένους και φιναλίστ του GOTY της περασμένης χρονιάς, θα σπάσει επιτέλους την αποκλειστικότητά του με το Playstation 5.

Οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι το Deathloop είναι αποκλειστικό για το PS5 μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, οπότε μέχρι τότε η Microsoft δεν μπορεί να πει τίποτα σχετικά με αυτό. Επομένως, ακόμα κι αν το Deathloop εμφανίζονταν στο QuakeCon 2022, δεν θα μπορούσε να πεί κάτι για την έκδοση του στο Xbox.

Από την άλλη, το Ghostwire Tokyo, το τελευταίο αποκλειστικό για το Playstation απο την Bethesda επιβεβαιώνεται για την εκδήλωση. Πιστεύουμε ότι η κυκλοφορία του για το Xbox δεν θα ανακοινωθεί ακόμη λόγω συμφωνιών αλλά κάτι ωραίο θα μπορούσε να εμφανιστεί εκεί.

Παρακάτω σας παραθέτουμε το tweet από τον IdleSloth όπου μπορούμε να δούμε το πρόγραμμα της QuakeCon.21 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png