Το Deathloop εμφανίστηκε στο Xbox Store!Δεν θέλαμε να αγνοήσουμε τις πιο πρόσφατες φήμες, αλλά σίγουρα φαίνεται ότι η έκδοση του Deathloop για Xbox είναι σχεδόν κοντά μας και φυσικά, θα είναι μέλος του Xbox Game Pass. Μόλις πριν λίγα λεπτά δημοσίευσαν το παρακάτω στιγμιότυπο στο Reddit, στο οποίο η ανακοίνωση για προπαραγγελία του παιχνιδιού είναι διαθέσιμη.


Η ημερομηνία κυκλοφορίας φυσικά, μένει να ανακοινωθεί αλλά τα στοιχήματα επικεντρώνονται απο 20 έως 25 Σεπτεμβρίου. Η σημείωση που έχουν βάλει στο ημερολόγιο οι παίκτες του PlayStation είναι η ημέρα όπου θα μπει στην υπηρεσία PS Plus ανοίγοντας έτσι την πόρτα στην ανακοίνωσή του για το Xbox.


.Κανονικά και σχεδόν βάσει συμφωνίας όταν έρθει στο Xbox θα λάβει μια νεότερη έκδοση σε σύγκριση με άλλες κονσόλες ή μπορεί να είναι μια ειδική έκδοση ή κάποιο πρόσθετο περιεχόμενο που να δικαιολογεί αυτήν την καθυστέρηση. Τουλάχιστον, για πολλούς τίτλους που μπαίνουν μέσω ID@Xbox , είναι έτσι, οπότε δεν θα ήταν περίεργο αν ο τίτλος της Arkane ερχόταν με βελτιώσεις ή νέο περιεχόμενο σε σύγκριση με τον τίτλο του PlayStation.

Οι κριτικές του τίτλου ήταν εξαιρετικές, αλλά παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησε ταυτόχρονα σε PC δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε ότι θα συμπεριληφθεί ούτε στο PC Game Pass, πιθανότατα λόγω της αποκλειστικής συμφωνίας με τη Sony που είχε υπογραφεί πριν από την εξαγορά της Microsoft.45 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png