Το Deliver Us The Moon καθυστερεί την next gen κυκλοφορία του.Πριν από λίγες μέρες, επισημαίναμε ότι το Deliver Us The Moon θα έκανε την επίσημη άφιξή του για τις κονσόλες Xbox Series X|S στις 19 Μαΐου αλλά τώρα όλα αυτά έχουν πάει μάταια. Μέσω ενός βίντεο, το Deliver Us The Moon ανακοίνωσε την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του για τις κονσόλες νέας γενιάς και πρέπει να περιμένουμε άλλον έναν μήνα για να εισέλθει στο διάστημα.


Μέσω ενός συγκεκριμένου βίντεο στο κανάλι του στο YouTube, αναφέρθηκε ότι το παιχνίδι καθυστερεί για τις 23 Ιουνίου, περίπου ένα μήνα αργότερα και δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί οι λόγοι αυτής της ανεξήγητης καθυστέρησης. Σύμφωνα με διάφορους insiders, όλα φαινόταν να είναι καλά με το παιχνίδι και ήταν έτοιμο για την κυκλοφορία του αλλά πρέπει να έχει δημιουργηθεί κάποιο σφάλμα ή ζημιά σε αυτό, ώστε οι προγραμματιστές να πάρουν την απόφαση.

Να θυμάστε ότι, το Deliver Us The Moon είναι ένα survil παιχνίδι στο διάστημα, όπου ο παίκτης θα πρέπει να αναζητήσει και να εγγυηθεί φυσικούς πόρους σε έναν σεληνιακό σταθμό για την επιβίωση της ανθρώπινης φυλής. Με τις εκδόσεις επόμενης γενιάς, μπορούμε να απολαύσουμε το παιχνίδι στα 4K 60 fps, σκιές και αντανακλάσεις με ray tracing και εξαιρετικά ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, προϊόν της ταχύτητας αρχιτεκτονικής των νέων κονσολών.

Άσχημα νέα αναμφίβολα για τους παίκτες που περίμεναν με ανυπομονησία αυτό το παιχνίδι, το οποίο θα είχε μεγάλο ντεμπούτο αυτόν τον μήνα.11 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png