Το EA Sports FC αντικαθιστά επίσημα το εμπορικό σήμα της FIFA το 2023.Η FIFA και η Electronic Arts κλείνουν την πόρτα στη σχεδόν 30ετή συνεργασία τους με το ποδοσφαιρικό franchise να αλλάζει το όνομά του σε EA Sports FC από το 2023. Ως εκ τούτου, το φετινό FIFA θα είναι το τελευταίο με αυτό το σήμα.

Μιλώντας σε ένα εκτενές δελτίο τύπου στον επίσημο ιστότοπό της, η EA αποκάλυψε ότι "ό,τι αγαπάτε στα παιχνίδια μας θα είναι μέρος του EA Sports FC", το οποίο περιλαμβάνει τα συνηθισμένα modes, πρωταθλήματα, τουρνουά, συλλόγους και αθλητές. Και ναι, αυτό περιλαμβάνει το εμπορικό σήμα της FIFA Ultimate Team, Career Mode, Pro Club και VOLTA Football.

Αυτή η νέα ανεξάρτητη πλατφόρμα θα προσφέρει νέες ευκαιρίες – για καινοτομία, δημιουργία και εξέλιξη. Αυτό είναι πολύ περισσότερο από μια απλή αλλαγή συμβόλου . Ως EA SPORTS, δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι το EA SPORTS FC είναι σύμβολο αλλαγής.
Είμαστε αφοσιωμένοι στην ουσιαστική επανεπένδυση στο άθλημα και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με έναν μεγάλο και αυξανόμενο αριθμό συνεργατών για να επεκταθούμε σε νέες αυθεντικές εμπειρίες που φέρνουν χαρά, συμμετοχή και βύθιση σε μια παγκόσμια κοινότητα θαυμαστών. Ανυπομονώ να μοιραστώ περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτά τα σχέδια τους επόμενους μήνες.

Το EA Sports FC θα κυκλοφορήσει το 2023 πιθανώς για PS5, PC και Xbox Series X/S, αν και δεν θα έχουμε συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο project ακόμα.

46 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png