Το Elden Ring εμφανίζεται ανάμεσα στα παιχνίδια του Xbox Cloud Gaming.Τον Ιούνιο η Microsoft ανακοίνωσε ότι μέχρι το τέλος του έτους, οι συνδρομητές του Xbox Game Pass Ultimate θα μπορούν να απολαύσουν παιχνίδια μέσω του cloud ακόμη και για παιχνίδια που έχουν αγοραστεί εκτός του καταλόγου υπηρεσιών. Και προφανώς η κυκλοφορία αυτής της νέας δυνατότητας φαίνεται επίκειται, σύμφωνα με τις ενδείξεις που έχουν φτάσει από το Xbox Store τις τελευταίες ώρες.

Ορισμένοι χρήστες του Reddit ανακάλυψαν ότι ορισμένα παιχνίδια που δεν περιλαμβάνονται επί του παρόντος στον κατάλογο Game Pass έχουν μια εναλλακτική διεύθυνση URL που οδηγεί σε μια σελίδα που τους επιτρέπει να τα εκκινήσουν μέσω xCloud. Για παράδειγμα, στις δύο παρακάτω εικόνες βλέπουμε το Elden Ring και το Soul Hackers 2 .

Αργότερα, οι χρήστες του ResetEra διαπίστωσαν ότι σχεδόν κάθε παιχνίδι στο Xbox Store έχει μια εναλλακτική σελίδα για αναπαραγωγή στο cloud.

Το να βλέπεις είναι να πιστεύεις: απλώς χρησιμοποιήστε το "https://www.xbox.com/en-us/play/games/" αντί για το "https://www.xbox.com/en-us/games/store/" όπως βασίζεται στη διεύθυνση URL οποιασδήποτε σελίδας του Xbox Store των ΗΠΑ. Για παράδειγμα, με αυτόν τον σύνδεσμο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό από το Dying Light 2: Stay Human (για να δείτε σωστά την επιλογή πρέπει πρώτα να κάνετε log in).

Όταν κάνετε κλικ στο "Αναπαραγωγή", φυσικά δεν συμβαίνει τίποτα, καθώς είναι πιθανές σελίδες "placeholder" που περιμένουν να ενσωματωθεί επίσημα το streaming του παιχνιδιού μέσω του cloud για όλα τα παιχνίδια που δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο Xbox Game Pass Ultimate. Αλλά αυτό, σε κάθε περίπτωση, φαίνεται να υποδηλώνει ότι η κυκλοφορία του χαρακτηριστικού μπορεί να μην είναι μακριά.


Η Ashley McKissick είχε δηλώσει τον περασμένο Ιούνιο: «Ένα από τα μεγαλύτερα αιτήματα που έχουν κάνει οι χρήστες από εμάς είναι να μπορούμε να παίξουμε όλα τα παιχνίδια σε streaming αλλά ακόμα και αυτά που δεν αποτελούν μέρος του παιχνιδιού. κατάλογος. Game Pass. Για το λόγο αυτό, καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, οι συνδρομητές του Game Pass Ultimate θα μπορούν να παίζουν όλους τους τίτλους που έχουν στην κατοχή τους στο cloud, υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι υποστηρίζετε το streaming στο παιχνίδι ."32 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png