Το Elden Ring κατατάσσεται μεταξύ των 10 κορυφαίων παιχνιδιών στο Xbox αυτή την εβδομάδα.Ο Φεβρουάριος έκλεισε με μεγάλο τρόπο με την κυκλοφορία του Elden Ring, ενός από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2022. Η νέα περιπέτεια που αναπτύχθηκε από την FromSoftware και με επικεφαλής τον Hidetaka Miyazaki και τον μυθιστοριογράφο φαντασίας George R. R. Martin, είναι ένα best seller και σπάει τα ρεκόρ παικτών. Όλα αυτά οδήγησαν το Elden Ring να τοποθετηθεί ανάμεσα στα 10 πιο παιγμένα παιχνίδια Xbox αυτή την εβδομάδα όπως μοιράστηκαν το TrueAchievements.

Με τόσες πολλές θεαματικές κυκλοφορίες τους τελευταίους μήνες, πολλοί παίκτες μετακινούνται από τον έναν τίτλο στον άλλο, παραμένοντας σε μεγάλο βαθμό στα παιχνίδια που συνεχίζουν να παρέχουν περιεχόμενο, όπως το multiplayer του Halo Infinite, το Forza Horizon 5, το Grand Theft Auto V ή το Fortnite, μεταξύ άλλων. Αλλά μεταξύ τόσων πολλών online παιχνιδιών, το Elden Ring έχει τοποθετηθεί ως ένα από τα πιο παιγμένα της εβδομάδας, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στη λίστα με τα 10 πιο παιγμένα παιχνίδια Xbox αυτή την εβδομάδα.

  1. Fortnite Epic Games

  2. Call of Duty: Modern Warfare Activision

  3. Apex LegendsElectronic Arts

  4. Halo InfiniteXbox Game Studios

  5. Grand Theft Auto V Rockstar Games

  6. MinecraftXbox Game Studios

  7. Destiny 2Bungie

  8. Forza Horizon 5 Xbox Game Studios

  9. Elden RingBandai Namco Entertainment

  10. Rocket League Psyonix

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Fortnite παραμένει στην πρώτη θέση, ακολουθούμενο από το Call of Duty Modern Warfare και το Apex Legends, καταλαμβάνοντας το βάθρο. Το Halo Infinite καταλαμβάνει την τέταρτη θέση, το GTA V παραμένει στην πρώτη 5άδα, ενώ άλλα παιχνίδια όπως το Forza Horizon 5 παραμένουν μεταξύ των 10 πιο παιγνιωμένου, όπως και το Elden Ring, η καινοτομία αυτής της εβδομάδας.

11 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png