Το Elden Ring περιλαμβάνει μια πιθανή αναφορά στο BlasphemousΤο Elden Ring είναι πλέον διαθέσιμο για όλες τις πλατφόρμες σε όλο τον κόσμο. Ο νέος ανοικτό παγκόσμιο τίτλο της From softwareέχει θριαμβεύσει θεαματικά στους κριτικούς φτάνοντας μια μέση βαθμολογία 96 στο Opencritic. Παρά το γεγονός ότι έχει λάβει αρκετές αρνητικές κριτικές μεταξύ των χρηστών λόγω της κακής απόδοσής του, ειδικά στον υπολογιστή δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το παιχνίδι υπόσχεται να γίνει το πιο δημοφιλές της εταιρείας μέχρι σήμερα.

Τώρα που οι περισσότεροι χρήστες ήταν σε θέση να παίξουν ένα μεγάλο μέρος του τίτλου, έχει βρεθεί ότι το Elden Ring περιλαμβάνει μια πιθανή αναφορά στο παιχνίδι Blasphemous.

Ο Enrique Colinet, ένας από τους προγραμματιστές που συμμετείχαν στην ανάπτυξη του Blasphemous μοιράστηκε αυτή την "ανακάλυψη" μέσω Twitter. Η αναφορά, η οποία δεν επιβεβαιώνεται, αλλά σαφώς στοχεύει να είναι πραγματική, είναι ένα σπαθί που ονομάζεται "Blasphemous Blade" που μοιράζεται όχι μόνο ένα όνομα, αλλά ένα σχέδιο και φόντο που θυμίζουν πολύ το παιχνίδι της The Game Kitchen.

Ο προγραμματιστής είναι πολύ ενθουσιασμένος με την πιθανότητα ότι η From Software ίσως έχει αναγνωρίσει τη δουλειά τους με αυτή την αναφορά καθώς το παιχνίδι τους είναι σε μεγάλο βαθμό εμπνευσμένο από τους τίτλους της εταιρείας. Αν και πιθανότατα δεν θα μάθουμε ποτέ αν αυτή είναι μια πραγματική αναφορά ή όχι δεδομένου ότι είναι απίθανο η εταιρεία της Shibuya να σχολιάσει σε αυτό.1 view0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png