Το Fall Guys έρχεται σύντομα στο Xbox.Το Fall Guys έρχεται στο Xbox σύντομα. Αυτό το παιχνίδι σάρωσε τον κόσμο όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά σε PS4 και PC και από τότε περιμένουμε την έκδοση για το Xbox. Ο προγραμματιστής Mediatonic μας προσφέρει τώρα μια ενημέρωση. Στην τελευταία ανάρτηση ιστολογίου της ομάδας η οποία μιλάει για την προσθήκη του cross-play, μας προσφέρεται μια ενημέρωση στην έκδοση Xbox.

Αν και η θέρμη για το Fall Guys έχει μειωθεί σημαντικά η ιδέα ότι το Fall Guys θα έρθει σύντομα στο Xbox δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη, καθώς σίγουρα θα αναζωογονήσει το παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι τα νέα σχετικά με αυτό το παιχνίδι είναι πολύ αναμενόμενα, και ακόμα περισσότερο γνωρίζοντας ότι το Fall Guys έρχεται σύντομα στο Xbox. Προς το παρόν η Meidatonic έχει ενεργοποιήσει το cross-platform για υπάρχουσες πλατφόρμες ως πρώτο βήμα. Αυτή η επιλογή cross-play βρίσκεται επί του παρόντος μεταξύ PS4 και PC, των μόνων πλατφορμών στις οποίες το Fall Guys είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Το επόμενο πράγμα θα είναι να ενεργοποιήσουν την έκδοση για άλλες κονσόλες.

Η Mediatonic θέλει το cross-play όταν κυκλοφορήσουν και οι άλλες εκδόσεις οπότε αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα τεστ για την κυκλοφορία του στο Xbox και στο Switch.

2 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png