Το Fallout Legendary Edition ίσως είναι στα πλάνα της MS.Χθες μοιραστήκαμε μαζί σας μια μεγάλη είδηση, την πιθανότητα ότι η Microsoft ήταν σε σοβαρές συνομιλίες με τον Obsidian για να φέρει μπροστά ένα παιχνίδι στο μέγεθος του Fallout New Vegas 2. Θυμόμαστε ότι η Obsidian εργάζεται επί του παρόντος σε δύο μεγάλα έργα όπως το Avowed και το The Outer Worlds 2, οπότε η προσθήκη του Fallout New Vegas 2 θα ήταν επίσης μια πρόκληση.

Πέρα από τις προκλήσεις έτσι φαίνεται ότι σύμφωνα με πηγές κοντά στη Microsoft, η εταιρεία θα σκεφτόταν σοβαρά να ανακτήσει το έπος του Fallout και να κάνει μια Legendary έκδοση που θα μπορούσε να συγκεντρώσει όλα τα παιχνίδια στο έπος. Ο Jeff Grubb διαβεβαιώνει ότι η Microsoft θα εργαστεί για να είναι σε θέση να πραγματοποιήσει το remastering υπό τη σφραγίδα των κύριων franchises που έχει στην κατοχή της.

Προς το παρόν, πρέπει να λάβουμε αυτές τις πληροφορίες με προσοχή μέχρι η Microsoft να ανακοινώσει κατι σχετικά για αυτές τις ειδικές εκδόσεις. Όπως μπορείτε να θυμηθείτε όχι μόνο μπορεί να έρθει το Fallout, αλλά και το πολύ φημολογούμενο Gears Of War επανήλθε ξανά στο προσκήνιο, οπότε προς το παρόν πρέπει να περιμένουμε να μάθουμε τι κινήσεις θα κάνει η Microsoft με αυτά και άλλα franchises που έχει στην κατοχή της.

1 view0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png