Το Fallout New Vegas 2 ίσως γίνει πραγματικότητα λέει ο Jeff GrubbΓια χρόνια η κοινότητα των βιντεοπαιχνιδιών ζητά μια νέα συνεργασία μεταξύ της Obsidian και της Bethesda για να κάνει πραγματικότητα μια συνέχεια του New Vegas. Για πολλούς θεωρείται η καλύτερη δόση της σειράς μέχρι και σήμερα. Με τη νέα κατάσταση της Bethesda ως μέρος του Xbox η κατάσταση είναι ιδανική έτσι ώστε αυτό να μπορεί να συμβεί και ο Jeff Grubb διαβεβαιώνει ότι το Fallout New Vegas 2 ισως ήδη βρίσκεται σε "πολύ πρώιμες συνομιλίες στη Microsoft".

"Αυτό είναι πολύ νωρίς, αλλά οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να έχουν συνομιλίες και να λένε αυτές τις λέξεις σε προτάσεις, και αυτές οι λέξεις είναι 'Obsidian' και 'New Vegas 2'" δήλωσε ο δημοσιογράφος στο Grubbsnax μέσω της premium συνδρομής του GiantBomb (μέσω VGC). "Μιλάμε για χρόνια και χρόνια μακριά. Υπάρχει τουλάχιστον ένα ενδιαφέρον και συζητήσεις για το πώς να γίνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα."

"Πολλοί άνθρωποι στη Microsoft πιστεύουν ότι αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτό που συμβαίνει" καταλήγει ο Grubb. Πίσω στο 2013, ο Feargus Urquhart, Διευθύνων Σύμβουλος της Obsidian δήλωσε ότι θα ήθελαν πολύ να κάνουν το Fallout New Vegas 2.

Παρόλο που είχε μια δύσκολη εξέλιξη το Fallout New Vegas ήταν μια τεράστια επιτυχία μεταξύ των κριτικών και της κοινότητας τυχερών παιχνιδιών. Πολλοί ήρθαν να το εκτιμήσουν πάνω από το Fallout 3 λόγω των καινοτομιών και φυσικά λόγω ονόματος Obsidian, με αξέχαστους χαρακτήρες και τεράστια αίσθηση του χιούμορ. Για να είμαστε σίγουροι, το Fallout New Vegas 2 θα ήταν εξαιρετικά αποδεκτό από την κοινότητα του Xbox και μια εξαιρετική προσθήκη στον κατάλογο Xbox Game Pass. Η εταιρεία επί του παρόντος έχει το Avowed, Grounded και The Outer Worlds 2 σε ανάπτυξη.

2 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png