Το Forza Horizon 5 συνεχίζει να βελτιώνει την κληρονομιά τουΌλοι συμφωνούμε ότι τα βιντεοπαιχνίδια πρέπει να είναι προσβάσιμα σε όλους τους τύπους παικτών το Forza Horizon 5 το έχει σκεφτεί αυτό και σύντομα θα προσθέσει μια εξαιρετική επιλογή προσβασιμότητας. Από τότε που η Microsoft παρουσίασε το Xbox Adaptive Controller υπήρχαν πολλοί περισσότεροι άνθρωποι που μπορούσαν να απολαύσουν το αγαπημένο τους χόμπι.

Χωρίς αμφιβολία, τα βιντεοπαιχνίδια είναι ένας τρόπος να ξεφύγετε από την καθημερινότητα σας και να διασκεδάσετε. Γιατί κάτι τόσο όμορφο πρέπει να έχει σύνορα; Το Forza Horizon 5 θέλει να σπάσει αυτά τα σύνορα και αυτή την πρώτη μέρα του Μαρτίου θα προσθέσει τη νοηματική γλώσσα ως επιλογή για όσους έχουν προβλήματα ακοής.

Από την κυκλοφορία του τον Νοέμβριο, η τελευταία δόση του horizon έχει σαγηνεύσει όλους τους λάτρεις της οδήγησης. Εάν συμφωνούμε σε κάτι είναι ότι δεν πρέπει πάντα να βασιζόμαστε στα γραφικά ή την ιστορία αλλά να αναπτύσσεται και βελτιώνεται προσαρμόζοντας τα παιχνίδια σε όλα τα είδη των ανθρώπων. Η ομάδα της Playground Games συμφωνεί με αυτό και γι 'αυτό έχουν δημιουργήσει ένα ωραίο βίντεο στο κανάλι Xbox για να ανακοινώσουν αυτή τη νέα προσθήκη στο έπος του Forza Horizon.

Χωρίς αμφιβολία, αντιμετωπίζουμε μια υπέροχη στιγμή, όχι μόνο λόγω των βιντεοπαιχνιδιών που μας περιβάλλουν αλλά και λόγω των ανθρώπων που κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να φέρουν τις παραδόσεις τους σε όλους τους ανθρώπους. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο και να ακολουθήσετε όλες τις εξηγήσεις που μας δίνουν.2 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png