Το Forza Motorsport θα είναι μια πραγματική επανάσταση για τους προσομοιωτέςΟι λάτρεις των αγώνων έχουν τα μάτια τους καρφωμένα σε έναν τίτλο, το Forza Motorsport. Το νέο παιχνίδι της Microsoft υπόσχεται να είναι ένα βήμα μπροστά στον κόσμο των προσομοιωτών οδήγησης, όπως μας είπε ο Matt Booty, επικεφαλής των Xbox Game Studios. Αναμφίβολα μια ευχάριστη έκπληξη για όλους εμάς που περιμένουμε αυτό το παιχνίδι.

Αυτό συνέβη στο επίσημο podcast του Xbox, όπου ο διευθυντής μας έδειξε τον ενθουσιασμό του για την επικείμενη άφιξη του Forza Motorsport. Σύμφωνα με τον ίδιο τον Matt, το παιχνίδι της Turn10 θα μπορούσε να καθιερωθεί ως μία από τις μεγάλες αναφορές στα παιχνίδια αγώνων.Αυτός ο νέος τίτλος στο έπος θα είναι ένα βήμα μπροστά όχι μόνο στο franchise, αλλά σίγουρα και για τους προσομοιωτές γενικότερα. Οι καινοτομίες που θα μας φέρει η νέα έκδοση αφορούν την ανανέωση ελαστικών, την άσφαλτο, τα εντελώς νέα pit stop, τη δυνατότητα στρατηγικής στον αγώνα και πολλά άλλα που θα δούμε σε λίγο καιρό.

Τώρα, χάρη σε τεχνολογίες όπως το Ray Tracing, τα παιχνίδια έχουν κάνει ένα άλμα από τα προηγούμενα. Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για το πρώτο εξάμηνο του 2023, επομένως θα είμαστε πολύ προσεκτικοί σε οποιαδήποτε νέα μας παρέχουν πριν από την κυκλοφορία του.119 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png