Το gameplay απο το Exo Primal εμφανίστηκε στο Showcase της Capcom.Αυτό νωρίς το πρωί, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ψηφιακά το Capcom Showcase, όπου μπορούσαμε να δούμε μερικούς από τους επερχόμενους τίτλους της ιαπωνικής εταιρείας, καθώς και ενημερώσεις σε υπάρχοντα παιχνίδια. Μεταξύ αυτών των επερχόμενων τίτλων, είχαμε την ευκαιρία να δούμε νέα πλάνα του νέου παιχνιδιού δεινοσαύρων της Capcom και είμαστε εδώ για να σας δείξουμε το παιχνίδι Exo Primal .

Αναρτήθηκε στο επίσημο κανάλι του IGN στο YouTube , μπορούμε να κάνουμε προεπισκόπηση του πρώτου παιχνιδιού του τίτλου των δεινοσαύρων και αυτό που βλέπουμε είναι ένας συνδυασμός μ, πυροβολισμών και δεινοσαύρων, κάτι που μας πιάνει αρκετά απροετοίμαστους. Επιπλέον, μας διδάσκουν τις δεξιότητες που θα έχουμε στη διάθεσή μας, ενώ αυτό που μοιάζει να είναι εχθρική AI μιλάει απευθείας σε εμάς.

Αν και αυτό το παιχνίδι υπόσχεται να είναι πολύ διασκεδαστικό, πολλοί από τους παίκτες πιστεύουν ότι η Capcom πρέπει να στοχεύσει όλες τις προσπάθειές της στην αναβίωση του franchise του Dino Crisis. Αν και προς το παρόν θα πρέπει να βολευτούμε με αυτόν τον τίτλο, που υπόσχεται να είναι διασκεδαστικό και ειλικρινά και το gameplay του φάνηκε αρκετά υποσχόμενο.17 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png