Το Guardians of the Galaxy επωφελήθηκε από το Xbox Game Pass.Το 2021 κυκλοφόρησε σε υπολογιστή και κονσόλες η πιο περίεργη ομάδα υπερήρωων που έχει ανεβάσει ποτέ η Marvel στη μεγάλη οθόνη: Guardians of the Galaxy. Η παραγωγή της Square Enix και Eidos Montreal ήταν κατώτερη των αρχικών προσδοκιών πωλήσεων αλλά η άφιξη του παιχνιδιού στο Xbox Game Pass αύξησε εκθετικά τον αριθμό των παικτών του τίτλου σύμφωνα με τους δικούς του προγραμματιστές.

Ο τίτλος βάζει τον παίκτη στη θέση των Star-Lord, Drax, Gamora, Rocket Raccoon και Groot στον αγώνα τους στον πόλεμο του Kree, του Nova Corps και της Universal Church of Truth.

Η Eidos Montreal παρείχε μια σειρά συνεντεύξεων ενόψει των βραβείων BAFTA Video Game Awards 2022, όπου το παιχνίδι ήταν υποψήφιο σε τρεις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της Καλύτερης Αφήγησης. Ο δημιουργικός διευθυντής του παιχνιδιού, Jean-Francois Dugas, συμφώνησε με αυτό που είχε δηλώσει προηγουμένως ο Yosuke Matsuda της Square Enix, ότι ενώ οι πωλήσεις του παιχνιδιού δεν είχαν ανταποκριθεί στις προσδοκίες ήταν ευχαριστημένοι με τη δουλειά που έμειναν και πολύ ευχαριστημένοι με την ανάπτυξη του παιχνιδιού από τότε που έκανε πρεμιέρα στο Xbox Game Pass.

Η αύξηση των παικτών στο Guardians of the Galaxy είναι το ξεκάθαρο παράδειγμα των δυνατοτήτων που έχει το συνδρομητικό σύστημα της Microsoft. Τον Ιανουάριο του 2022, το Xbox Game Pass ανακοίνωσε ότι 25 εκατομμύρια συνδρομητές απολάμβαναν ήδη τον μεγάλο κατάλογο διαθέσιμων παιχνιδιών που περιλαμβάνει αποκλειστικά παιχνίδια Xbox την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, άλλα ΑΑΑ αλλά και μερικά indie που είναι παραγωγές υψηλής ποιότητας, όπως συνέβη με το Tunic .

Αν δεν είχατε λίγο χρόνο να παίξετε το Guardians of the Galaxy ακόμα, να θυμάστε ότι ως συνδρομητής του Xbox Game Pass, μπορείτε να το δοκιμάσετε τώρα. Μπορείτε να δείτε και το παρακάτω βίντεο για να πάρετε μια ιδέα για το πώς περάσαμε με το συγκεκριμένο τίτλο.
58 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png