Το Hellblade 2 ίσως φτάσει φέτος, σύμφωνα με το Xbox Turkey.
Η προχθεσινή ημέρα ήταν πολύ δύσκολη για τους χρήστες του Xbox, καθώς επιβεβαιώθηκε η καθυστέρηση για το πρώτο εξάμηνο του 2023 των Starfield και Redfall, των δύο σπουδαίων αποκλειστικών παιχνιδιών της κονσόλας που επρόκειτο να έρθουν το 2022. Ωστόσο, φαίνεται ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν ακόμη θετικές εκπλήξεις από αυτή την άποψη. Τώρα έγινε γνωστό ότι το Hellblade 2 θα έφτανε φέτος. Τουλάχιστον έτσι το "έδειξε" ο επίσημος λογαριασμός YouTube του Xbox Turkey (μέσω του Idle Sloth στο Twitter, ενός Insider της Microsoft και που συνήθως αναφέρει με ειλικρίνεια και έγκαιρα θέματα για θέματα του Xbox).

Το εν λόγω βίντεο βρίσκεται στο τέλος του κειμένου και κάνει άμεση αναφορά στο Hellblade 2, για το οποίο λέγονται τα εξής: "We are waiting this year for Hellblade 2, we will have more time to experience the voice talent of sounds " μιλώντας για την ηχητική σχεδίαση που τόσο χαρακτηρίζει την Ninja Theory. Ωστόσο, το πιο αξιοσημείωτο στη δήλωση είναι η έμφαση με την οποία υποδεικνύεται ότι το Hellblade 2 θα δώσε φέτος το παρόν. Αν θα το κάνει με τη μορφή κυκλοφορίας ή αν αναφερόταν απλά σε κάποιο gameplay είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε ακόμα.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το κοινό event Xbox και Bethesda θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει και πάλι μερικούς από τους πιο αναμενόμενους τίτλους και από τις δύο εταιρείες. Το Redfall και Starfield σχεδόν σίγουρα θα είναι εκεί, ακόμα και μετά την ήδη ανακοινωθείσα καθυστέρηση. Άραγε θα είναι και το Hellblade 2; Λίγες εβδομάδες απομένουν για να διώξουμε τις αμφιβολίες αλλά η προσδοκία μεγαλώνει κάθε ημέρα.
81 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png