Το Hogwarts Legacy έρχεται στις κονσόλες XboxΣτις 17 Μαρτίου θα δούμε επιτέλους περισσότερα για το πολυαναμενομενο Hogwarts Legacy. Ωστόσο το νέο gameplay του παιχνιδιού έρχεται με τη μορφή State of Play που φιλοξενείται από το PlayStation. Φυσικά, αυτό κάνει τους ανθρώπους να μιλούν για το παιχνίδι ως πιθανό αποκλειστικό για το PlayStation.

Μην φοβάστε! Το Hogwarts Legacy εξακολουθεί να είναι ένα cross-platform παιχνίδι και από όσο γνωρίζουμε δεν υπάρχει κάποια χρονική αποκλειστικότητα. Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι πρέπει να φτάσει στο Xbox One και το Series X|S μαζί με τις πλατφόρμες του PlayStation.


Δείτε τι λέει ο επίσημος ιστότοπος του Hogwarts Legacy σχετικά με αυτό:


"Το Hogwarts Legacy θα είναι διαθέσιμο για PlayStation5, PlayStation4, PlayStation4 Pro, οικογένεια συσκευών Xbox One, συμπεριλαμβανομένων των Xbox Series X και Xbox Series S και pc."

Όσο για το πότε είναι αυτή η ημερομηνία κυκλοφορίας, δεν το έχουμε μάθει ακόμα. Μια πρόσφατη λίστα με art books εμφανίστηκε για ένα παράθυρο κυκλοφορίας το Σεπτέμβριο και συνήθως συμπίπτει με την ημερομηνία κυκλοφορίας ενός παιχνιδιού.


Ελπίζω να μην χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να μάθουμε. Το επόμενο showcase έχει προγραμματιστεί να περιλαμβάνει σχεδόν 15 λεπτά gameplay του Hogwarts Legacy και ίσως μπορέσουμε να ακούσουμε για την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

243 views2 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png