Το Hogwarts Legacy δεν θα έχει δωρεάν αναβάθμιση για την νέα γενιά.Η τιμή των βιντεοπαιχνιδιών για την νέα γενιά αποτελεί ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης στον κλάδο τους τελευταίους μήνες. Τίτλοι που αξίζουν το ίδιο στην παλιά γενιά όπως και στην επόμενη γενιά, παιχνίδια που υποστηρίζουν μια δωρεάν ενημέρωση και άλλα που αρνούνται όλα τα παραπάνω. Τώρα μάθαμε ότι το Hogwarts Legacy δεν θα σας επιτρέπει να κάνετε δωρεάν αναβάθμιση στην έκδοση για την νέα γενιά. Τουλάχιστον αυτό επισημαίνει η ιστοσελίδα VGC, η οποία λαμβάνει ως αναφορά το διαφημιστικό εξώφυλλο του βιντεοπαιχνιδιού στο κατάστημα GameStop όπου το Hogwarts Legacy εμφανίζεται στην έκδοση Xbox αλλά με μια ετικέτα που αποκλείει το Xbox Series X|S από την εξίσωση και εξαλείφει το χαρακτηριστικό Smart Delivery για τα παιχνίδια του μηχανήματος της Microsoft.

Σύμφωνα με αυτά τα μέσα ενημέρωσης άλλοι πωλητές βιντεοπαιχνιδιών σας επιτρέπουν ήδη να προπαραγγείλετε το Hogwarts Legacy και όλοι χρεώνουν επιπλέον για να αποκτήσουν την έκδοση για την νέα γενιά κονσόλών. Η Warner Bros Games δεν θα επιτρέψει ή θα ενημερώσει δωρεάν από την παλιά γενιά στην επόμενη γενιά οπότε θα έχει ως αποτέλεσμα οι εκδόσεις τις παλιάς γενιάς να μην μπορούν να παιχτούν σε συστήματα όπως το Xbox Series X|S ή το PlayStation 5. Η προαναφερθείσα παράλειψη της ετικέτας Smart Delivery είναι η οριστική απόδειξη που επισημαίνει ότι όσοι θέλουν να παίξουν τοHogwarts Legacy σε καλύτερες συνθήκες θα πρέπει να πληρώσουν επιπλέον για να πάρουν την νέα γενιά.


Δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση από τους υπεύθυνους για το βιντεοπαιχνίδι, αλλά όλα δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Εν τω μεταξύ, οι οπαδοί είναι ευχαριστημένοι με το παιχνίδι που είδαμε πρόσφατα, το οποίο θα μας επιτρέψει να ζήσουμε τη δική μας περιπέτεια στο Hogwarts. Θυμηθείτε ότι το Hogwarts Legacy έχει προγραμματιστεί για τα Χριστούγεννα του 2022, σε μια ημερομηνία που δεν έχει ακόμη καθοριστεί.80 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png